Raširite novi svijet umjetnosti i tehnologije – Huawei Mate Xs 2

Otvorite budućnost veću nego što ste ikada zamišljali. Huawei Mate Xs 2 je vrhunski uređaj, pravi spoj inovativnog dizajna i napredne tehnologije, sa preklopnim ekranom u obliku krila.

Sa elegantnim kućištem, koje je omogućeno vazdušasto laganim dizajnom i naprednim materijalima male težine, Huawei Mate XS 2 će sigurno stati u vaš dlan i u svaki džep.

Revolucionarna Falcon Wing šarka sa duplom rotacijom osigurava dosljednu kontrolu punog ugla tako da telefon postiže savršeno poravnanje između ekrana i šarke.

Na fantastičnom ekranu visoke rezolucije sve je brzo i glatko, ugodno za rad i gledanje. Filmove, serije i ostali video sadržaj ćete posebno doživjeti uz bogate zvukove koje proizvode ultra tanki dvostruki stereo zvučnici visoke amplitude.

Trostruki sistem kamera čini čuda na fotografijama koje imaju više svjetla, veći nivo detalja i autentične boje koje zadivljuju na prvi pogled.

Briljantan u svakom pogledu, Huawei Mate Xs 2 je kombinacija snažnih performansi, dugotrajne baterije i super brzog 66 W punjenja. Izuzetno izdržljiv, napravljen je da traje i bude otporniji na padove i udarce.

Razlog više da postanete vlasnik ovog jedinstvenog uređaja je što ćete u m:tel ponudi na poklon dobiti i odlični pametni sat Huwei Watch GT3 Pro.

Više informacija o vrhunskom preklopnom telefonu Huawei Mate Xs 2 potražite na adresi mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.