Rashladite se uz najbolje TV sadržaje

A ne zaboravite da m:tel IPTV možete da ponesete i na plažu uz besplatnu uslugu TV to go!

Bez obzira gdje tražite osvježenje od velikih vrućina, naša preporuka su sjajne emisije, serije i filmovi koje možete da pronađete u okviru m:tel IPTV-ja.

Od ovog vikenda, subotom i nedjeljom, na Superstar TV-u od 21.00 čas, očekuje vas serija „Kalkanski krugovi“.

Nakon što mu policija privede ćerku Mionu zajedno sa poznatim beogradskim dilerom, Dejan Matić odlučuje da prekine rad u svom arhitektonskom studiju, te da se zajedno sa ćerkom preseli u Dol, rodno selo njegovog oca. Uprkos Mioninom otporu, on svoju zamisao i sprovodi, sa nadom da će u Dolu ćerku odvojiti od lošeg društva i loših navika, te obnoviti međusobnu bliskost, izgubljenu tokom Mioninog odrastanja i bavljenja svojom karijerom.

Međutim, umjesto očekivanog mira, u Dolu ih očekuju tajne i nerazjašnjeni odnosi koji su spremni da i njima i svima oko njih pomrse konce i naprave neočekivani preokret.

Na kanalu FOX, od 6. jula, radnim danima od 23.50 časova možete da gledate po dvije epizode 3. i 4. sezone kultne serije „Dva i po muškarca“.

Na početku trećeg ciklusa, Alan će se povrijediti prilikom pada s krova. Čarli će morati da žrtvuje slobodan vikend kako bi ostao kod kuće i starao se o sve drskijem adolescentu Džejku, koji je na korak do izbacivanja iz škole. Alan i Džudit su sve bliže pomirenju, a za ulogu medijatora nadmetaće se Čarli, Evelin i Rouz. Problemi sa ženama nastavljaju u stopu da prate Čarlija, koji će uz pomoć majke pokušati da sazna zašto ne umije da uzvrati ljubav djevojkama. Osim toga, Čarli će se uvaliti u nevolju kada se napije za Rouzin rođendan i sa njom provede noć u krevetu. Ujutru će mu se u kući pojaviti nesuđeni tast, koji je ubijeđen da se on i njegova ćerka zabavljaju već dvije godine, sa idejom da je vrijeme za svadbu… Čarli će koračati ka oltaru, ali ne sa Rouz. Mia se vraća u njegov život, sa molbom da joj donira sjemenu tečnost. A njihov susret će se završiti svadbom – i to u Las Vegasu! Da li je Čarli spreman za porodičan život?

Od 8. jula na kanalu 24Kitchen, četvrtkom od 13.00 časova, možete premijerno da gledate emisiju „Jednostavno: Remon Blan“.

Životna priča svjetski priznatog kuvara Remona Blana nevjerovatna je skoro koliko i raznorazne đakonije, koje priprema u svom restoranu u mirnom engleskom gradiću Oksfordiš. Inspirisan britanskom provincijom, a nadahnut francuskim selom iz kog i potiče, Remon će od 8. jula, četvrtkom u 13.00 časova, gledaocima kanala 24Kitchen, predstavljati bisere svoje kuhinje nagrađene sa dvije Mišelinove zvjezdice.

U novoj kulinarskoj emisiji Remon unosi svu svoju strast, viziju i kreativnost u kolekciju ukusnih jela iz samog srca svoje kuhinje, i sa gledaocima dijeli tajne za pripremu hrane koju obožava čitavog života. Ljubitelji gurmanluka imaće priliku da vide i recepte za najnovija jela koja su zapala za njegovo utrenirano oko. Remon će svoje TV goste povesti i u obilazak svoje bašte u kojoj raste većina svježih sastojaka koje koristi za pripremu jela, a društvo u kuvanju praviće mu i najpoznatiji britanski kuvari.

A u HBO videoteci dostupna vam je i 5. sezona (ali i sve prethodne sezone) nagrađivane animirane serije „Rik i Morti“.

Hit komedija Adult Swim-a prati genijalnog naučnika i sociopatu, Rika Sančeza. Nakon što je nestao prije dvadeset godina, Rik se iznenada pojavljuje na vratima svoje ćerke Bet i useljava se kod nje i njene porodice. Iako Bet pruža dobrodošlicu Riku, njen muž Džeri nije toliko oduševljen ovim porodičnim okupljanjem. Džeri je zabrinut za Rika, koji koristi garažu kao svoju ličnu laboratoriju. U laboratoriji, Rik radi na brojnim naučnim pronalascima, ponakad i vrlo opasnim. Ali, to nije jedina stvar koja brine Džerija. Rik se često upušta u intergalaktičke avanture na koje vodi svoje unuke, Mortija i Samer.

 

A kako da svoj mobilni uređaj pretvorite u TV i omiljeni sadržaj nosite bilo gdje sa sobom, pogledajte ovdje.