Račun na mail uz poklon od 3 GB neta

Pametnu odluku da račune za vaše telekomunikacione usluge dobijate putem elektronske pošte, m:tel nagrađuje poklonom od 3 GB mobilnog interneta

 

Vrijeme je za pametne i odgovorne odluke. Učinite sve kako biste uštedjeli svoje vrijeme, ali i dali svoj doprinos očuvanju životne sredine. Odlučite se za m:tel uslugu račun na mail i od sada vaše račune za telekomunikacione usluge dobijajte isključivo putem elektronske pošte.

Ova usluga je besplatna, a pored svih prednosti koje sa sobom nosi, vašu pametnu odluku m:tel nagrađuje sa 3 GB mobilnog neta. Aktivacioni kod dobićete putem e-mail adrese koju prijavite i putem koje ćete dobijati m:tel račune.

Poklon od 3 GB mobilnog neta možete da koristite u m:tel mobilnoj mreži 30 dana od dana aktivacije. Dobijeni kod mogu da koriste svi m:tel korisnici, a možete ga i pokloniti nekom drugom.

Aktivacija usluge je veoma jednostavna jer to možete učiniti sami putem portala ili aplikacije Moj m:tel, kontakt centra pozivom broja 0800 50 000 ili na bilo kom m:tel prodajnom mjestu širom BiH.