Provedite praznike uz najbolje m:tel TV sadržaje

Javni televizijski servisi i komercijalne stanice pripremile su za predstojeće vaskršnje i prvomajske praznike bogat filmski, dokumentarni i serijski program.

Izdvojili smo neke od TV sadržaja:

Neka nam uvod u prvomajske i vaskršnje praznike prođe u romantičnoj, ljubavnoj komediji “La-la lend”, koja je na programu u petak, 30. aprila, u 22:00 časa na TV PRVA.

U filmu Gosling igra džez muzičara koji se zaljubljuje u glumicu u usponu, nakon čega slijedi prava ljubavna romansa sa zapletom. Radnja filma smještena je u Los Anđeles, sa naglaskom na atmosferu zlatne ere Holivuda koja pršti romantikom kakva se ne viđa svaki dan.

Večernji termin od 21:00 čas, 1. maja na TV 1000 rezervisan je za romantičnu komediju “Da zaigramo”, u kojoj u večernjoj školi plesa Ričardu Giru pažnju privuče povučena instruktorka Dženifer Lopez.

 Ovo je univerzalna priča o muškarcu srednjih godina koji uprkos skladnom porodičnom životu i uspješnom poslu traži “još nešto”, a to pronađe u školi plesa…

Gledaoci Televizije Republike Srpske će, nakon snimka vaskršnje liturgije, tokom dana moći da prate cjelodnevni vaskršnji program, u nedjelju, 2. maja.

Emisija “Radost Vaskrsa” vodiće gledaoce, između ostalog, kroz šarenilo vaskršnjih boja i običaja, proslavljajući tako najveći hrišćanski praznik.

Film “Divan dan u komšiluku” je zasnovan na istinitoj priči o prijateljstvu novinara Toma Džunoda (Metju Ris) i Freda Rodžersa (Tom Henks), uglednog voditelja i autora popularne dječije emisije “Komšiluk gospodina Rodžersa”. TV HBO, ponedjeljak, 3. maj, u 13:20 časova.

Novinar Lojd Vogel (Metju Ris) dobija zadatak da napravi profil Freda Rodžersa (Tom Henks), tvorca i zvijezde uspješne dječije emisije Komšiluk gospodina Rodžersa. Poslušno odlazi u studio gdje Fred snima šou, a ubrzo potom sjedi s njim i postavlja mu pitanja. Međutim, Fred ima drugu ideju u glavi. Iznenada mijenjaju uloge i umjesto da odgovara na intervju, on postavlja pitanja i time pomaže piscu na mnogo načina…

Srijeda, 5. maj, na TV CINEMAX preporučujemo sjajan scenario sa predivnim motivima Karpata u filmu “Moje misli su tihe“.

Dvadesetpetogodišnji Vadim zarađuje za život snimajući i prodajući snimke različitih zvukova; ipak, on bi radije mijenjao svoj život u Kijevu za bolju budućnost u dalekoj Kanadi. Zato, kada dobije velikodušnu poslovnu ponudu koja može da mu pomogne da ostvari svoj san, on odluči da iskoristi priliku. Ubrzo, on počinje da snima zvukove autohtonih životinjskih vrsta u Ukrajini, kao i zvukove rijetke ptice koja živi na Karpatima. Situacija se djelimično komplikuje kada se ispostavi da će Vadimov saputnik na ovom putovanju biti njegova majka…

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu  https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.