PROTOS sistem – aplikacija za vaše preduzeće

Biznis usluga predstavljena poslovnim korisnicima u m:tel Biznis centru

PROTOS sistem je softversko rješenje za poslovanje koje se prilagođava zahtjevima korisnika. Aplikacija, kojoj pristupate putem interneta, ima fleksibilne mogućnosti razvoja prema posebnim potrebama vašeg preduzeća.

PROTOS se sastoji iz tri samostalna modula: Napredno planiranje i evidencija radnog vremena, Vozni park i Prijava kvarova i radova. O svim prednostima ovih rješenja upoznali su se brojni poslovni korisnici za koje je danas održana prezentacija u m:tel Biznis centru.

Napredno planiranje i evidencija radnog vremena je modul koji prati aktivnosti zaposlenih na više lokacija i sadrži: praćenje radnog vremena zaposlenih, dva plana rada, službena putovanja i putne naloge, potvrdu mjesečnih sati, zahtjeve i odluke o novom radnom mjestu, promjeni radnog mjesta i preraspodjeli radnog vremena.

PROTOS sistem - aplikacija za vaše preduzeće

Vozni park je dio namijenjen detaljnoj evidenciji vozila, te sadrži: evidenciju podataka o vozilu, praćenje svih troškova, evidenciju izdatih dokumenata za vozilo, upozorenje na istek dokumenata i kreiranje izvještaja po vozilu, vrsti troška ili partnerskom preduzeću.

Prijava kvarova i radova je automatizovani proces i praćenje učinka i trajanja koji sadrži: prijavu kvara nakon čega se kreira nalog i šalje informacija putem e-pošte, unos podataka o realizaciji naloga, pregled kvarova i radova po statusima i periodima, obavještavanje o vremenu redovnih servisa, kreiranje izvještaja o procesima i troškovima kao i drugih izvještaja prema zahtjevu korisnika.

Kоrisnici PROTOS sistema mоgu biti pоslоvni kоrisnici, а prеduslоv zа kоrišćеnjе је pristup internetu.

Za više informacija zakažite sastanak u Biznis centru kompanije m:tel ili jednostavno pozovite 0800 50 300.