Proljećna ponuda top telefona iz m:tel shop-a

Vrhunski Honor 50 Lite, Galaxy A52S ili Redmi Note 10  potražite u posebnoj majskoj ponudi

Osjetite energiju trenutka na novom telefonu jer vas čeka odlična Top tarifa i sjajna ponuda top telefona na rate.

Otkrijte mogućnosti Honor 50 Lite telefona koji vam nudi četiri aduta da upravo on bude vaš izbor: brzi SuperCharge 66 W punjač, veliki FullView ekran od 6,67 inča, četvorostruka kamera od 64 MP i dugotrajna baterija.

Gledajući sadržaj na ekranu ili snimajući novi, sa ovim uređajem ćete uživati u ljepoti detalja a Honor 50 Lite će vam uvijek biti dostupan i pun energije.

Prvoklasni Samsung Galaxy A52S unaprijediće vaš doživljaj korišćenja u svemu što radite. Uživaćete u pogledu na velikom Super AMOLED ekran živih boja koji garantuje jasan prikaz i na jakoj dnevnoj svjetlosti a sa dva zvučnika imaćete stereo zvuk i bez slušalica.

Uvijek oštra i stabilna, četverostruka kamera Galaxy A52S telefona je opremljena ultra visokom rezolucijom za snimanje fantastičnih fotografija a prednja kamera od 32 MP snima odlične selfije koji će izgledati poput filmskih.

Cjenovno napristupačniji telefon iz majske ponude top telefona, Xiaomi Redmi Note 10 5G je kvalitetno zaokružen budžetski uređaj. Na velikom ekranu sve radi fluidno i glatko a kvalitetna baterija od čak 5000 mAh omogućiće vam dugotrajan rad.

Redmi Note 10 5G ima trostruku kameru od 48 MP, FHD+ DotDisplay ekran od 6,5 inča sa brzinom osvježavanja od 90 Hz, a pokreće ga 7 nm procesor visokih performansi.

Doživite proljeće na ekranu novog, top telefona iz m:tel shop ponude!

Više informacija o Honor 50 Lite, Samsung Galaxy A52S i Redmi Note 10 5G telefonima na rate potražite u najbližem m:tel prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 0800 50 000 ili na adresi www.mtel.ba.