Proljećna ponuda telefona iz m:tel web shop-a

Idealni za svaku priliku

U martovskoj m:tel web shop ponudi telefona po povoljnijoj cijeni i na rate, potražite prvoklasne Xiaomi Mi 10T ili OnePlus Nord uređaje i spojite ih sa Top pretplata tarifom za potpuno uživanje u komunikaciji.

Sa Xiaomi Mi 10T moćnim telefonom pokrenite svoju kreativnost, upoznajte umjetničke režime i iskažite svoj stil. Podržan sa Qualcomm® Snapdragon™ 865, ovaj model nudi nevjerovatnu efikasnost i performanse na velikom ekranu, jednim od najboljih na tržištu.

Sa moćnim objektivom, posebnim režimima slikanja i naprednim filterima, Mi 10T pretvara vaše fotografije u prava umjetnička djela. Dugotrajno uživanje na ovom telefonu omogućuje baterija od 5000 mAh sa brzim punjenjem od 33 W.

U m:tel ponudi, fantastični Mi 10T kupite po cijeni od 99,25 KM a ostatak platite na rate od 17,25 KM.

 

Sa OnePlus Nord pametnim telefonom nećete praviti kompromise. Ovaj pristupačan telefon, modernog dizajna i sa sjajnim karakteristikama nudi vam sve što želite od kvalitetnog uređaja. Svojom cijenom pripada srednjoj kategoriji pametnih telefona, ali je po svojim mogućnostima mnogo više od toga.

U posebnoj ponudi, odlični OnePlus Nord kupite po cijeni od 69,31 KM a ostatak platite na rate od 12,03 KM.

Xiaomi Mi 10T ili OnePlus Nord telefon potražite u m:tel web shop-u, po povoljnijoj cijeni i uz brzu i besplatnu dostavu.

Više informacija o ovim modelima telefona saznajte na www.mtel.ba ili se informišite putem telefona 0800 50 000