Proljeće je ljepše uz m:tel IPTV!

Troje mladih pokušava izaći na kraj sa zastrašujućom istinom o njihovom porijeklu, u filmu „Nikad me ne ostavljaj“, romantičnoj drami koja je na programu u nedjelju, 9. 4. u 21.00 čas na Pink World Cinema.

Izvor fotografije: Pink World Cinema

U svom proslavljenom romanu “Nikad me ne ostavljaj” Kazuo Išiguro napisao je prekrasnu priču o ljubavi, gubitku i skrivenim istinama. U njemu je iznio ključno pitanje – šta nas čini ljudima? Režiser Mark Romanek i scenarista Aleks Garland donose nam ekranizaciju nezaboravne Išigurove gorke, ali emocionalne priče.

 TV 1000 nam donosi fenomenalan film “V kao Vendeta” u kojem maskirani osvetnik, mučen strašnom prošloću, pokušava srušiti represivnu vladu. Ponedjeljak, 10. april 2023. godine u 21.00 čas.

Izvor fotografije: TV 1000

Radnje smještene u totalitarističku Britaniju, film ”V kao Vendeta” priča je o mladoj radnici Evi koju iz smrtno opasne situacije spašava maskirani muškarac poznat samo kao “V“.

Srijeda, 12. 4. 2023. godine u 20.35 časova na TV HBO 2, na programu je film “Ne diši” u kojem troje nepromišljenih lopova provaljuje u kuću bogatog slijepog čovjeka, misleći da će se izvući s bogatim plijenom. Ali, slijepac krije zastrašujuću tajnu – i uopšte nije bezopasan kao što su očekivali.

Izvor fotografije: TV HBO 2

Roki, mlada žena koja želi da započne novi život za sebe i sestru, prihvata da učestvuje u pljački kuće bogatog slijepog čovjeka, na nagovor svog partnera Manija i njihovog prijatelja Aleksa. Ali, pljačka kreće naopako kad otkriju da njihova meta u stvari krije zastrašujuću tajnu – i da nije bezopasan kao što su očekivali.

Film “Benedikcija” istražuje buran život Zigfrida Sasuna, pjesnika iz Prvog svjetskog rata. Bio je kompleksna ličnost koja je preživjela strahote borbi u ratu. Na TV Cinemax 2, u četvrtak, 13.4. u 21.55 časova

Izvor fotografije: TV Cinemax 2

„Benedikcija“ istražuje buran život Zigfrida Sasuna, pjesnika iz Prvog svjetskog rata. Pisac i vojnik, bio je kompleksan čovjek koji je preživio strahote borbi u Prvom svjetskom ratu i odlikovan je za hrabrost, ali po povratku iz službe postaje glasan kritičar vladinog nastavka rata. Njegova poezija bila je inspirisana njegovim iskustvima na Zapadnom frontu i on je postao jedan od vodećih ratnih pjesnika tog doba. Pripadnici aristokratije i zvijezde londonskog književnog i scenskog svijeta obožavali su ga, upustio se u afere s nekoliko muškaraca dok je pokušavao da se pomiri sa svojom homoseksualnošću. Istovremeno, slomljen užasima rata, svoj životni put pretvorio je u potragu za spasenjem, pokušavajući da ga pronađe u okvirima braka i religije.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije.