Produžite ljeto uz m:tel web shop ponudu telefona

Posjetite www.mtel.ba i odaberite vrhunski telefon na rate uz besplatnu dostavu

Po povoljnijoj cijeni i na rate, uz brzu i besplatnu dostavu, pronađite svoj novi telefon u m:tel web shop-u. Izaberite model koji vam najbolje odgovara i nećete pogriješiti. U posebnoj septembarskoj ponudi vam predstavljamo:

One Plus Nord 8/128 sa kojim nećete praviti kompromise. Modernog dizajna, ovaj pristupačan telefon srednje kategorije nudi sjajne karakteristike i pruža vam sve što želite od kvalitetnog uređaja. Uz Top tarifu mjesečna rata iznosi 12,03 KM.

Xiaomi Mi 10T 6/128 u Top tarifi otplaćivaćete 17,25 KM mjesečno. Ovaj telefon pokrenuće vašu kreativnost, sa njim ćete upoznati umjetničke režime i iskazati svoj stil. Podržan sa moćnim procesorom, ovaj model nudi nevjerovatnu efikasnost i performanse na velikom ekranu, jednim od najboljih na tržištu.

Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128 je kvalitetno zaokružen budžetski uređaj. Na velikom ekranu sve radi fluidno i glatko a kvalitetna baterija od čak 5000 mAh omogućiće vam dugotrajan rad. Uz Top tarifu otplaćivaćete ga za samo 3,13 KM mjesečno,

Xiaomi Mi 11 Lite 5G 6/128  dizajniran je da mu svaki detalj upotpunjava savršenu eleganciju. Dolazi sa 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije uz mjesečnu ratu od 11,55 KM uz Top tarifu.

Xiaomi Mi11 Lite 5G 8/128 sa 8 GB RAM-a i 128 GB interne memorije posjeduje trostruku kameru sačinjenu od glavne kamere od 64 MP, ultra širokougaone kamere od 8 MP i makro kamere od 5 MP koje će podići vaše snimke na viši nivo. Mjesečna rata uz Top tarifu za ovaj Xiaomi uređaj iznosi 15,03 KM.

Telefone spojite sa sjajnim m:tel Pretplata tarifama i pored besplatne dostave, otplate na rate i akcijske cijene, uživajte u neograničenim bonusima za razgovore, poruke i mobilni net.

Za više informacija pozovite 0800 50 000 ili posjetite www.mtel.ba

Produžite ljeto uz m:tel web shop ponudu telefona