Procurile nove fotografije telefona Motorola Razr 40 Ultra

Telefon Motorola Razr 40 Ultra trebao bi stići sljedećeg mjeseca. Nove fotografije koje su procurile otkrivaju detalje njegovog dizajna koji će, po svemu sudeći, biti vrlo impresivan.

Američka kompanija je već najavila da će ovaj sklopivi pametni telefon imati veliki spoljašnji ekran, te da je fokus i na unapređenju preklopnog mehanizma. Iako su sve to nezvanične informacije, već okvirno znamo kako bi telefon trebao izgledati.

I posljednje fotografije koje je jedan korisnik Twitter-a objavio pokazuju da je u pitanju atraktivan uređaj, sa velikim ekranom, koji bi mogao biti premium Razr model o kojem su govorili u Motorola-i.

Još jedna zanimljivost vezana za izgled su boje telefona.  Naime, Motorola Razr 40 Ultra trebao bi imati tri različite “kombinacije boja” – plavo-crno-crvenkastu varijantu, ljubičasto-zeleno-žućkastu te crveno-crno-narandžastu. Što se tiče ostalih specifikacija, one za sada nisu poznate.

Podsjećamo, Motorola je prošlog mjeseca otkrila karakteristike ekrana svog novog telefona na preklop koji bi se na kineskom tržištu trebao zvati Razr Plus. Mediji su tada prenijeli da bi se, umjesto originalnog naziva, ovaj novi preklopni telefon na tržištu Indije i drugih zemalja mogao pojaviti pod imenom Razr 40 Ultra, tako da su već tada otkriveni prvi detalji ovog moćnog Motorola telefona koji će sigurno biti jaka konkurencija sklopivim modelima drugih kompanija, kojih je sve više.

Motorola uređaje možete pronaći u bogatoj m:tel ponudi.