Priznanje za najpoželjnijeg poslodavca u 2021. godini

Na osnovu istraživanja koje je u toku 2021. godine sprovela kompanija Kolektiv-MojPosao.ba, kompanija m:tel našla se u Top 10 najpoželjnijih poslodavaca u BiH, a u Top 3 kada je u pitanju sektor telekomunikacija.

Ovo priznanje je dokaz  koliko m:tel kompanija ulaže u svoje zaposlene, što je jedan od glavnih faktora kojim su se vodili ispitanici ovog velikog istraživanja.

Među drugim faktorima koji su uticali na izbor poslodavca tokom 2021. godine bili su: dobar odnos poslodavca prema zaposlenima, pozitivno radno okruženje, sigurnost zadržavanja na poslu, visok kvalitet usluga, mogućnost povećanja plate i sl. U istraživanju je učestvovalo 11.000 ispitanika, a nominovano je 500 kompanija.

Priznanje za najpoželjnijeg poslodavca u 2021. godini

Kompanija m:tel svoje liderstvo u oblasti telekomunikacija u BiH stavlja u ravan sa razvojem i ostvarenjem punog potencijala zaposlenih, smatrajući te segmente neodvojivim.

Upravo zato je primjer dobre korporativne prakse, te nosilac brojnih nagrada za poslodavca godine, ali i za društveno odgovorno poslovanje, što je u najčvršćoj vezi sa odnosom kako prema društvu i zajednici u kojoj posluje, tako i interno, prema svakom zaposlenom.