Pripremite se za veliko NBA finale

Doživite potpunu magiju i trenutke za istoriju NBA lige. Pratite ih uz m:tel!

U velikom finalu NBA lige po prvi put se našla ekipa Denver Nagetsa koja čeka pobjednika finala Istočne konferencije. Denver Nagetse je upješno predvodio Nikola Jokić koji je obarao rekorde i ispisivao novu istoriju najbolje košarkaške lige te je zasluženo proglašen za MVP igrača finala Zapadne konferencije.

U finalu Istočne konferencije, ekipa Boston Seltiksa je smanjila prednost Majami Hita na 3:1 u pobjedama, u pokušaju da preokrenu minus od 3:0 u seriji od četiri pobjede. Ukoliko bi u tome uspjeli, postali bi prvi tim u NBA istoriji kome je to pošlo za rukom.

Prva utakmica velikog NBA finala igraće se u noći između četvrtka i petka 2. juna u 02.30 časova po našem vremenu. Nove magične trenutke u najjačoj i nauzbudljivijoj košakaškoj ligi koji će se dugo pamtiti, možete pratiti na NBA kanalu na poziciji 106 u osnovnom m:tel TV Paketu.

Pored NBA utakmica na Arena Sport i NBA TV kanalima, kao m:tel korisnici Pretplata tarifnih modela, integrisanih paketa interneta i TV-a, određenih m:SAT paketa usluga i biznis usluga, bićete u prilici da pratite NBA utakmice po izboru i online uz NBA aplikacije: NBA League Pass ili NBA Team Pass.

Uz svaku aktivaciju NBA League Pass dodatka i opcije NBA Team Pass, korisnici mobilnih usluga m:tel-a na korišćenje besplatno dobijaju 100 GB interneta za gledanje sadržaja.

Zakucajte se ispred ekrana i uživajte u NBA finalu uz m:tel!

Za više informacija o NBA paketima posjetite mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.