Pridružite nam se u IT ljetnoj školi

Ovog ljeta, m:tel i Logosoft vas uvode u IT karijeru

Ovo ljeto iskoristite odlične popuste za specijalizovane online IT edukacije. Riječ je o radionicama namijenjenim svim uzrastima polaznika koji se žele upoznati sa 4 različite IT oblasti, koje su danas jako tražene i atraktivne u IT svijetu, te na taj način započeti svoju IT karijeru. U okviru curriculum-a će biti obrađeno sljedeće: Microsoft Windows server 2019 i cloud usluge, Uvod u mreže i mrežnu opremu, Microsoft C# fundamentals te Microsoft T-SQL – Database fundamentals.

Nakon završetka IT ljetne škole 2021, polaznici će ovladati novim znanjima, a i usavršiti postojeća, koja će im pomoći da odrede svoj daljnji put IT specijalizacije i stručnog tehničkog usavršavanja. IT ljetna škola 2021, koju organizuju m:tel i Logosoft,  je modularan i polaznici mogu odabrati minimalno jedan, kombinaciju ili sva 4 modula kojim žele da prisustvuju.

IT ljetna škola počinje od 12. jula 2021. godine, kursevi traju 18 radnih dana, a rok za prijavu je tri dana prije svakog od modula putem e-mail adrese ict@mtel.ba

Detaljne informacije o modulima, možete pronaći ovdje.

Cijena bilo kojeg jednog modula: 140,00 KM sa PDV-om
Cijena bilo koja dva modula: 266,00 KM sa PDV-om (s uračunatih 5% popusta)
Cijena bilo koja tri modula: 378,00 KM sa PDV-om (s uračunatih 10% popusta)
Cijena četiri modula: 476,00 KM sa PDV-om (s uračunatih 15% popusta)

Broj mjesta na online webinaru je ograničen. Rezervišite svoje mjesto na vrijeme!