Prevozno sredstvo za potpuno uživanje

Trotineti već od 22 KM mjesečno u ponudi kompanije m:tel

Izaberite trotinete iz m:tel ponude, Segway KickScooter E25E, Segway eKick Scooter Zing E8 uz poklon bon od 50 KM za Dexy'Co Kids prodavnice ili Ring RX2 Solid Black uz koji dobijate i kacigu, torbicu, retrovizor, te nosač za mobilni uređaj i uživajte u proljeću na najbolji mogući način.

Zašto odabrati trotinet kao novo prevozno sredstvo?

Izbjegnite frustracije u saobraćaju. Korišćenjem trotineta sigurno ćete zaobići svakodnevne gradske gužve na ulicama posebno u periodu odlaska i dolaska na posao.

Uživajte u lijepom vremenu. Proljećni dani kratko traju. Vožnjom trotineta iskoristićete ih na najbolji mogući način i uživaćete u prvom proljećnom suncu.

Uštedite novac. Vožnja automobila postala je luksuz. Izbjegnite nepotrebne troškove i umjesto da sjedate u automobile, vozite se jeftinije, a ne zaboravite ni to da je trotinet mnogo lakše i jeftinije parkirati.

trotinet m:tel

Uštedite vrijeme. Sa električnim trotinetima možete da odaberete i alternativne pravce koje ne možete koristiti dok ste za volanom svog automobila. Koristite navigaciju i stići ćete veoma brzo do željene destinacije. Pored toga, vrlo lako zaobići ćete svaki zastoj u saobraćaju.

Dajte svoj ekološki doprinos. Umjesto što putujete  autom i pritom doprinosite negativnom uticaju na razvoj zagađenja vazduha, mogli biste koristiti ovaj vid alternativnog prevoznog sredstva i tako date primjer drugima.

Trotinete u m:tel ponudi možete kupiti na rate bez kamata uz bilo koji integrisani paket usluga.

Za više informacija pozovite 0800 50 000 ili posjetite www.mtel.ba