Preuzmite digitalnu verziju „Zagrljaja“

Umjetničko djelo koje će ukrasiti vaš računar ili mobilni telefon

Izvanredan umjetnički rad „Zagrljaj“, čiji je autor mlada banjalučka umjetnica Nataša Konjević, privukao je veliku pažnju u svim m:tel poslovnicama kao i na društvenim mrežama. Djelo, nastalo povodom Dana žena, prenosi poruku o važnosti uzajamne podrške i prijateljstva za rast, razvoj i procvat svake osobe.

Dame koje su 8. marta među prvima posjetile m:tel poslovnice ili m:tel strane na društvenim mrežama na poklon su dobile ovu vrijednu reprodukciju iz ograničene serije. Sada je omogućena i digitalna verzija „Zagrljaja“ kao wallpaper za vaš računar ili mobilni telefon.

Oba formata „Zagrljaja“ možete preuzeti ovdje.

Autorka Nataša Konjević je mlada vizuelna umjetnica iz Banje Luke čiji radovi su pronašli put i do evropskih nagrada. Slikarka, ilustratorka i autorka impresivnih murala, sa diplomom Akademije umjetnosti u Banjoj Luci te master zvanjem stečenim na Fakultetu primjenjenih umjetnosti u Beogradu, izgradila je prepoznatljiv stil i autentičan artistički potpis. Svoje radove redovno objavljuje na „Konjo Illustration“ profilima na mrežama Facebook i Instagram, kao i na platformi Behance.