Preporuka filmova iz Apollon videoteke

Donosimo vam listu top 5 filmova koji će vas uljuljati u savršenu ljetnu priču – oni su lagani, lepršavi, romantični, topli i veseli. Uživajte u ljetnom raspoloženju uz najbolje filmove uz m:tel IPTV.

Boemska rapsodija 

Biografski film snimljen 2018. o britanskoj rok grupi Queen. Priča prati život pjevača Freddie-ja Mercury-ja od njegovog pridruživanja bendu 1970. do njihovog slavnog nastupa na koncertu Live Aid na Wembley-ju 1985. godine.

Glumačka postava: Remi Malek, Lucy Boynton, Gwilym Lee, Ben Hardy.

Pjesma kitova

U ovoj komediji, brat i sestra koji nisu u najboljim odnosima, prinuđeni su da uspostave uslove za bolju vezu među njima, kako bi ispoštovali posljednju želju njihove nedavno preminule majke…

Glumačka postava: Tom Felton, Tammin Sursok, Wendi McLendon-Covey.

Ljubav i razdvajanje

U ovom porodičnom filmu gledaćete gospodina i gospođu Džons koji su aktivan zaljubljeni mladi par koji ne može ni da zamisli veče bez tehnologije. Ali da li jedan običan tekst može da promijeni sve?

Glumačka postava: Mischa Barton, Sean Faris, B.J. Mitchell.

Rio, volim te

Kao treći dio serije Gradovi ljubavi (Pariz, je t'aime / Njujork, volim te / Rio, Eu Te Amo), ovaj dugometražni film je napravljen od 10 ljubavnih priča smještenih u Rio de Žaneiro, u Brazilu. Savršena filmska priča za tople ljetnje dane.

Glumačka postava: Vicente Amorim, Guillermo Arriaga, Stephan El.

Muškarac za svaki mjesec

Stidljiva spisateljica mora svakog mjeseca da izađe na sastanak sa drugim muškarcem kako bi napisala članak za kompanijski blog “Muškarac za svaki mjesec“…

Glumačka postava: Carlson Young, Aaron Jakubenko, David Sutcliffe.