Premijerno na Superstar TV: “Azbuka našeg života”

Ne propustite najnoviju domaću seriju i pratite Superstar TV putem m:tel IPTV-ja i m:SAT-a

Već ste navikli da vas Superstar TV iznenađuje najboljim domaćim serijama. Upravo jedna takva stiže nam na male ekrane ovog petka, 3. decembra, od 21.00 časova. Ne propustite 10 sjajnih epizoda nove serije “Azbuka našeg života” na kanalu Superstar TV koji vam je dostupan u svim m:tel IPTV i m:SAT paketima.

Ova savremena dramska igrana serija nastala je prema motivima popularnih romana „Azbuka mog života“ i „Muška azbuka“, književnice Mirjane Bobić Mojsilović.

U središtu intrigantne, zabavne, ali na momente i teške i tragikomične priče je urbana beogradska porodica i bračni par Popović. Iza Vesne i Uroša je dvadeset i pet godina zajedničkog života, u koji su, iz mladalačke zanesenosti i strasti, ušli nošeni studentskom ljubavlju, željni boljeg sutra i uspjeha u trivijalnom društvu u kojem je sve dozvoljeno da bi se došlo do statusa, karijere i novca. Ipak, četvrt vijeka kasnije, nakon što su stekli sva materijalna dobra, dok im se djeca školuju u inostranstvu, ova naizgled idealna porodica, počinje da se raspada. Vesna i Uroš tada shvataju da su u borbi za materijalno – izgubili sebe. Takvi, poraženi i posramljeni, bježeći od realnosti, tumaraju kroz ljubavne avanture, prevare, laži, samoću, grižu savjesti i krizu sopstvenih identiteta.

Priča prati paralelno žensku i mušku stranu. Kroz dinamičnu radnju, česte flešbekove, koji nam dočaravaju drugačiju, onu prošlu dimenziju njihove životne priče, zatim kroz voice-over naraciju koja obogaćuje dramu ličnim doživljajima glavnih likova, serija nam donosi iskrenu priču o veoma aktuelnim društvenim pojavama – o krizi porodice i međuljudskih odnosa, krizi srednjih godina, krizi našeg društva, krizi identiteta. Ispričano kroz sudbinu jednog bračnog para, ovo je zapravo priča o svima nama, o modernim porodicama, o epidemiji razvoda, o usamljenosti savremenog čovjeka.

„Azbuka našeg života“ je priča o ljubavi, o promašenim životima, o razočaranju, o otrežnjenju i pokajanju, o pokušaju da se uhvati makar djelić proćerdane sreće.

Uloge tumače:
Aleksandra Janković, Jadran Malkovich, Miona Marković, Đorđe Mišina, Isidora Simijonović, Nebojša Milovanović, Jovana Stipić, Anđelka Prpić, Anastasia Mandić

Serija “Azbuka našeg života” realizovana je u produkciji Telekoma Srbija i izvršnoj produkciji Contrast Studios-a.

Trailer pogledajte ovdje: