Premijere na STAR Channel kanalima

Zvijezde će ove jeseni biti sjajnije na Star kanalu

Kako smo vas već upoznali od 1.oktobra FOX postaje STAR Channel, mjesto na kojem se mogu pronaći atraktivni zabavni sadržaji, najbolje akcione, dramske i humorističke serije iz vodećih studija.

Na kanalu STAR Channel gledaćemo dobro poznate sadržaje kao što su „Simpsonovi“, „Kasl“ i „Bouns“, kao i u nevjerovatno uzbudljive premijere poput serije „Samo ubistva u zgradi“ (Only Murders in the Building), sa Stivom Martinom, Martinom Šortom i Selenom Gomez u glavnim ulogama.

Tu je i akciono-avanturistička serija „Istinite laži” (True Lies), koja nam donosi modernu verziju originalnog filma istog naslova, kao i proceduralna drama „Uzbuna: Jedinica za nestale osobe” (Alert: Missing Persouns Unit).

Na kanalu STAR Life nastavićemo da gledamo zabavni sadržaj i najnovije ljubavne i dramske zaplete sa premijerama serija kao što su „Laž i manipulacija“ (Gaslit), sa Džulijom Roberts i Šonom Penom u glavnim ulogama, zatim „Mali požari svuda“ (Little Fires Everywhere) sa Keri Vašington i Riz Viterspun kao protagonistkinjama, a na kanalu STAR Crime, pored poznatih krimi serija, gledaćemo premijere serija  kao što su „Vil Trent” (Will Trent) i„Više od raja” (Beyond Paradise).

STAR Channel kanali dostupni su vam u okviru m:tel IPTV i m:SAT ponude.