Premijere na STAR Channel kanalima

Ove jeseni u okviru m:tel IPTV-ja gledajte nove serije i nove sezone

 Na kanal STAR LIFE stiže nova sezona serije i nove serije

Peta sezona serije „Dobra nevolja“ (Good Trouble) počinje 2. oktobra, a nove epizode pratićemo premijerno ponedjeljkom od 22.00 časa.

Izvor fotografije: Tailor PR

U 11 epizoda pete sezone, sestre Marijana i Keli će se suočiti sa najvećim problemima od početka serije, budući da su obje na pragu velikih promjena na polju karijere, ali i njihovog međusobnog odnosa koji je evoluirao tokom prethodnih sezona. Marijana se nalazi pred važnom životnom odlukom, a pomoć u teškim trenucima potražiće od majke u sigurnosti porodičnog doma. Sestre Adams prvi put će se zapitati da li je avantura zvana „samostalan život” bila velika greška.

Nevjerovatnu glumačku ekipu predvođenu holivudskim zvjezdama, i dobitnicima Oskara, Džulijom Roberts i Šonom Penom, gledaćemo u mini-seriji „Laž i manipulacija” (Gaslit) od 3.oktobra, utorkom u terminu od 22.00 časa.

Ova  istorijska biografska drama nominovana je sa 4 priznanja Emi i jedanim Zlatnim Globusom.

Izvor fotografije: Tailor PR

Kroz osam uzbudljivih epizoda, putujemo pet decenija u američku prošlost, u samo središte,vjerovatno, najveće političke afere u istoriji SAD. Radnja počinje 1972. godine i prati priču o skandalu Votergejt, kroz živote nekoliko pojedinaca, čiji je uticaj na razotkrivanje slučaja bio presudan, ali ne toliko poznat. Džulija Roberts dočaraće nam lik glavne junakinje Marte Mičel, poznate kao „Glas sa juga”, jer je ona bila prva koja je ukazala na sumnjive radnje u Niksonovom kabinetu. Šon Pen igra Martinog muža Džona, koji je kao član Niksonove vlade, a zbog Martinih čestih razgovora sa novinarima, bio na meti napada stranačkih kolega. Marta je u seriji Niksonov glavni „sudija”. Ona je svјesna da zbog svojih nepopularnih poteza dovodi u pitanje Džonovu karijeru, ali nije spremna da odustane od namјere da raskrinka aferu u koju je upleteno Niksonovo osoblje.

Oskarovku Riz Viterspun, i dobitnicu Emija, i glumicu Keri Vašington, gledaćemo u mini –seriji „Na sve strane mali požari” (Little Fires Everywhere). Kroz osam epizoda, koje će se od 4. oktobra emitovati srijedom u 22.00 časa, ova drama sa elementima trilera i misterije, zasnovana na istoimenom bestseleru autorke Selest Ing.

Izvor fotografije: Tailor PR

U seriji su prikazane povezane sudbine članova naizgled savršene porodice Ričardson, i složene odnose majke i ćerke čiji se životi preokreću preko noći. Radnja se odvija u predgrađu Klivlenda,sredinom 90-ih, prateći porodičnu dramu Ričardsonovih koja kulminira nakon velikog požara koji proguta njihovu kuću, ali i Elenu Ričardson – novinarku i majku četiri tinejdžera, koja nije uspjela da se izbavi iz vatrene stihije.

Iako na početku sve djeluje kao stravična nesreća, kako se klupko tajni bude odmotavalo iz epizode u epizodu, pred očima gledalaca će se iza fasade ove idilične američke porodice otkriti njeno pravo i nimalo privlačno lice.

Na kanal STAR stižu nove serije

Seriju „Istinite laži” (True Lies) gledaćemo od 4. oktobra, srijedom od 22.00 časova. U seriji pratimo supružnike Harija i Helen na tajnom zadatku. Henri Tasker živi dvostuki život. On je tajni agent, koji radi opasne poslove za vladu, ali se u svom privatnom okruženju predstavlja kao konsultant za kompjutere. Zbog svog „posla” on zanemaruje djecu i suprugu Helen, kojoj je dosadila uloga profesorke i domaćice iz predgrađa. Jednog dana, ona slučajno saznaje da je Hari, zapravo, vrhunski međunarodni špijun agencije „Omega sekto”. Nakon što njegova tajna izađe na videlo,Hariju ne preostaje ništa drugo nego da zamoli šefove da angažuju Helen, koja će ih zadiviti svojim veštinama (koje duguje tae bou i jogi). Ona se pridružuje Hariju i njegovoj ekipi vrhunskih agenata na tajnim misijama širom svijeta. Međutim, svoj uzbudljiv život prepun avantura i opasnosti par mora da drži u tajnosti od svoje djece.

Izvor fotografije: Tailor PR

Od 5. oktobra stiže nam jedan od najuspešnijih novijih sitkoma američke produkcije, serija „Samo ubistva u zgradi” (Only Murders in the Building), koju u glavnim ulogama predvodi zvjezdani trio – Stiv Martin, Selena Gomez i Martin Šort.

Serija će se prikazivati četvrtkom od 22.00 časova, u kojoj kroz 10 epizoda prve sezone, gledamo neobičnu priču u kojoj Čarls (Stiv Martin),Oliver (Martin Šort) i Mejbel (Selena Gomez), zaljubljenici u krimiće i intrige, igrom slučaja žive u istoj, luksuznoj zgradi u otmjenom dijelu Njujorka, u kojoj se dogodi ubistvo. Njih troje se upuštaju u istragu kako bi otkrili ubicu, pritom snimajući i podkast o ovoj istrazi, i ne sanjajući kakve će im sve tajne o njihovoj zgradi i ljudima koji u njoj žive ona donjeti. Od misterija koje ih susreću na svakom koraku, jedino su uzbudljivije laži koje govore jedni drugima kako bi zataškali prave tragove, jer se ubica, možda, krije među njima…

Na kanalu STAR CRIME pogledajte novu seriju

Detektivski krimić „Vil Trent” (Will Trent) bazirana na seriji romana Karin Sloter, možemo gledati od 5.oktobra. Prva sezona čijih 13 epizoda možemo gledati četvrtkom od 22.00 časova donosi nam priču o specijalnom agentu Vilu Trentu (Ramon Rodrigez – serija “Žica”, filmovi “Bitka za Los Anđeles”,“Transformersi: Osveta poraženog), zaposlenom u istražnom birou Džordžije.

Izvor fotografije: Tailor PR

Trentova životna i profesionalna filozofija određena je njegovim nesrećnim djetinjstvom. Vil je bio napušten odmah po rođenju, prepušten odrastanju bez roditelja u hraniteljskim porodicama. Odlučan da niko nikad ne doživi osjećaj napuštenosti koji je on iskusio, uspio je da radom stekne najviši čin u birou i svoj život posveti zaštiti nemoćnih. Oslanjajući se na svoje izbrušene instinkte i šestim čulom za dešifrovanjem poruka skrivenih između redova, Trent se hvata u koštac sa nepravdom tragajući za pravom pozadinom naizgled jednostavnih zločina.