Premijere na HBO kanalu

U januaru u okviru m:tel IPTV-ja pogledajte premijerne sadržaje

Na HBO Max i HBO kanalu tokom januara možete pogledati premijere novih serija i novih sezona serija, filmova i premijere dokumentarnih filmova. Predlažemo da se ugodno smjestite i pogledate preporučeni sadržaj.

Dokumentarni film „Šta je ubilo Maradonu?“ premijerno možete pogledati 5. januara u 21.25 časova na HBO kanalu.

Nakon smrti fudbalske zvijezde Dijega Maradone, ovaj specijal istražuje okolnosti u njegovom životu koje su možda doprinijele njegovom konačnom kraju.

Premijeru nove sezone serije „Vavilon Berlin V“  možete pogledati 6. januara na HBO kanalu od 20.00 časova.

Pratimo dešavanja u Berlinu u burnim dvadesetim. Berlin prikazan kao metropola za ljude s talentom i ambicijama. Ali ispod blistave površine, osiromašene mase teže boljem životu. Vrijeme je organizovanog kriminala i političkog ekstremizma.

Film „Bez naglih pokreta“ u kojoj grupa kriminalaca vjeruje da su prevareni tokom njihovog posljednjeg posla. Radnja je smještena u 1955. godinu u Detroit i prati sitne kriminalce koji su angažovani za jednostavnu pljačku naizgled običnog dokumenta.

Film možete pogledati 8. januara na HBO kanalu od 20.00 časova.

Još jedna premijera dokumentarnog filma „Ljudi koji su prodali svjetsko prevenstvo“ zakazana je za 12. januar od 22.25 časova.

Korupcija, zakulisni dogovori i pohlepa iza dodjele pehara Svjetskog prvenstva dolaze do vrhunca kad se turnir 2022. dodijeli Kataru, naciji s visokim temperaturama, bez stadiona svjetskog nivoa, naciji koja se ne zanima mnogo za fudbal, već za novac.

Premijeru nove serije „Тhe Last of Us“ možete pogledati 16. januara na HBO Max streaming platformi od 20.00 časova, a prva epizoda biće prikazana istog dana i na HBO kanalu.

Dvadeset godina poslije propasti moderne civilizacije, Džoel treba da prokrijumčari Eli iz represivne karantinske zone. Ono što počinje kao sitan posao ubrzo postaje brutalno putovanje, jer moraju da prođu kroz SAD i zavise jedno od drugog da bi preživjeli.

Podsjećamo, svi novi i postojeći korisnici m:tel IPTV-ja, mogu bez naknade da putem m:tel TV platforme jednostavno aktiviraju HBO paket u kojem će besplatno uživati do 31. januara 2023. godine.

Pored toga tu je i najnovija HBO Max usluga video kluba sa više od 4.000 sati programskih sadržaja, koje možete da gledate bilo kada, bilo gdje i koliko god puta želite na svojim pametnim uređajima.

HBO Max možete aktivirati putem Moj m:tel portala, a detaljne upute potražite ovdje.

Uživajte u praznicima uz m:tel i HBO!