Premijere na HBO kanalu

U okviru m:tel IPTV-ja pogledajte premijerne sadržaje

Tokom mjeseca marta preporučujemo vam neke od atraktivnih naslova na HBO kanalima. Premijerno pogledajte nove serije, nove sezone poznatih serija, dokumentarne serije i filmove.

Novu seriju „Ubistva u Tri Pajnsu“ premijerno možete pogledati 7. marta na HBO kanalu od 20.00 časova. Istražujući seriju ubistava u Tri Pajnsu, naizgled idiličnom selu, glavni inspektor Armand Gamaš otkriva davno zakopane tajne i mora da se suoči i sa sopstvenim duhovima.

Serija „Peri Mejson II“ dobila je novu sezonu. U novim epizodama radnja se dešava 1930 godine u Los Anđelesu. Čuveni advokat za krivična djela Peri Mejson ispituje pravu prirodu krivice dok se bavi svojim posljednjim slučajem. Seriju „Peri Mejson II” možete pogledati 7. marta na HBO kanalu od 21.00 časova.

Dokumentarnu seriju „Glavni osumnjičeni: Slučaj Madelin Mekan” premijerno ćete moći pogledati 9. marta od 21.45 časova. U maju 2007. trogodišnja Madelin Mekan nestaje iz ljetovališta u Portugalu. Sada njemačka policija vjeruje da zna ko je odgovoran za zločin. Intervjui s istraživačkim novinarima ispituju mogućnost ovog novog osumnjičenog.

Biografski film o Mahaliji Džekson, legendarnoj bluz gospel divi, jednoj od najuticajnijih glasova američkog pokreta za građanska prava, možete pogledati 9. marta na HBO kanalu od 20.00 časova u filmu „Mahalija”.

Premijera nove i posljednje sezone serije „Nasljednici IV“ zakazana je za 27.mart na HBO kanalu od 20.50 časova. Prodaja medijskog konglomerata Vejstar Rojka tehnološkom vizionaru Lukasu Matsonu sve je bliže. Kako je sve bliži datum ove značajne prodaje, tako je sve veći strah od opstanka i porodična podjela Rojevih.

Pored HBO kanala, tu je i najnovija HBO Max usluga video kluba sa više od 4.000 sati programskih sadržaja, koje možete da gledate bilo kada, bilo gdje i koliko god puta želite na svojim pametnim uređajima. HBO Max možete aktivirati putem Moj m:tel portala, a detaljna uputstva potražite ovdje.