Premijere na HBO kanalu

U februaru u okviru m:tel IPTV-ja pogledajte premijerne sadržaje

Tokom mjeseca februara na HBO kanalima možete pogledati premijere novih serija, novih sezona serija, dokumentarnih serija i filmova. Preporučujemo vam neke od tih atraktivnih naslova.

Serija „Kormoran Strajk“ dobila je novu sezonu. U novim epizodama detektivi Strajk i Robin angažovani su da istraže svoj prvi hladni slučaj, misteriozni nestanak dr Margot Bamboro 1974. godine. Seriju „Kormoran Strajk:Uzavrela krv” možete pogledati 7. februara na HBO kanalu od 21.00 časova.

Dokumentarnu seriju „Džoni protiv Amber” premijerno ćete moći pogledati 9. februara, dok će se druga epizoda emitovati 16. februara na HBO kanalu od 21.30 časova. Dokumentarna serija donosi priču o mnogim dokazima, intimnom ličnom arhivom i intervjuima oba pravna tima. Serija istražuje slučaj klevete na Visokom sudu u Velikoj Britaniji i složeno pitanje porodičnog zlostavljanja.

Priču o Hari Haftu, bokseru koji se borio protiv drugih zatvorenika da bi preživio u koncentracionom logoruAušvic, možete pogledati 12. februara na HBO kanalu od 20.00 časova u filmu „Preživjeli”.

Ukoliko ste ljubitelj romantičnih komedija, film „Nevjestin otac“ možete pogledati 18. februara na HBO 2 kanalu od 19.00 časova. Dugogodišnji supružnici Bili i Ingrid iznenađeni su kad njihova najstarija ćerka Sofija dođe u posjetu kako bi ih upoznala sa novim momkom Adanom ali i njihovim planovima za novi zajednički život u Meksiku.

Dokumntarna serija „Kraljevstvo snova“ koju možete pogledati 19. februara na HBO 3 kanalu od 12.05 časova donosi priču o carstvu ljepote, glamura, moći i novca oblikovanu izvanrednim likovima. U središtu priče su Bernard Arnault i Francois Pinault koji postaju rivali dok nastoje da osvoje nekada dragocjene modne kuće koje su pale.

Dvije epizode nove serije „Englezi“ možete pogledati 26. februara na HBO kanalu od 20.00 časova. Radnja serije počinje slučajnim susretom Kornelije Lok, engleskinje željne osvete prema čovjeku za koga vjeruje da je odgovoran za smrt njenog djeteta i Eli Vipa, penzionisanog izviđača Ponija koji se bori za svoja prava.

Pored HBO kanala, tu je i najnovija HBO Max usluga video kluba sa više od 4.000 sati programskih sadržaja, koje možete da gledate bilo kada, bilo gdje i koliko god puta želite na svojim pametnim uređajima. HBO Max možete aktivirati putem Moj m:tel portala, a detaljne upute potražite ovdje.