Premijere na HBO i HBO Max platformi

 U okviru m:tel IPTV-ja ne propustite HBO januarske premijere

U januaru na HBO kanalima dostupnih putem m:tel IPTV-ja i HBO Max platforme premijerno ćete moći pogledati romantičnu komediju „Djevojka za sve“, nove epizode serije „Pravi detektiv: Zemlja tmine“, triler „Izvještaj“, seriju „Zlatni dečko“, drame „Rijaliti“ i „ Sin“, kao i mnogi drugi sadržaj.

Romantičnu komediju Djevojka za sve (No Hard Feelings) sa Dženifer Lorens u glavnoj ulozi moći ćete gledati od 12. januara na HBO Max striming platformi i 14. januara na HBO kanalu od 20.00 časova.

Izvor fotografije: HBO press servise

Medi je 32-godišnja žena koja se javlja na oglas koji su oglasili brižni roditelji koji traže djevojku za svog stidljivog sina. Oni smatraju da im sin treba steći malo samopouzdanja prije odlaska na fakultet. Na sopstveno iznenađenje, Medi saznaje da osobenjak Persi nije onakav kakvim ga svi smatraju.

Seriju „Pravi detektiv: Zemlja tame“ (True Detective: Night Country) moći ćete gledati od 15. januara na HBO Max striming platformi kao i  na HBO kanalu istog dana od 20.00 časova.

Izvor fotografije: HBO press servise

Kad padne duga zimska noć u Enisu na Aljasci, osmorica ljudi koji upravljaju arktičkom istraživačkom stanicom Tsalal nestaju bez traga. Kako bi riješile slučaj, detektivke Liz Danvers (Džodi Foster) i Evanđelin Navaro (Kali Reis) moraće da  istraže uklete istine koje leže zakopane pod vječnim ledom.

Novu sezonu kriminalističke drame čine šest epizoda.

Triler „Izvještaj“ (The Report) sa Adam Drajverom u glavnoj ulozi moći ćete gledati od 19. januara na HBO Max striming platformi i 21. januara na HBO kanalu od 20.00 časova.

Izvor fotografije: HBO press servise

Film je baziran na stvarnim događajima o mučenjima koje je CIA provodila nad zatvorenicima koji su uhapšeni nakon napada na New York 11. septembra. Driver igra Daniela Jonesa koji za Senat istražuje navodno uništene izvještaje o brutalnim mučenjima zatvorenika.

Cijelu sezonu serije  „Zlatni dečko“ (Golden Boy) možete gledati od 25. januara na  HBO Max striming platformi.

Izvor fotografije: HBO press servise

Zbog svoje loše naravi, talentovani mladi igrač Denis Marković gubi ugovor i menadžera. Njegov menadžer Čaki na sve moguće načine pokušava da mu pronađe novi klub, ali zbog njegove loše reputacije ne uspjeva u tome. Zbog dugova, Denisa preuzimaju mafijaši Soni i Džoni, a njihov drug Maki postaje Denisov trener. Denis  mora da se složi s Makijevim oštrim metodama. Novi problem se javlja kad se za Denisa zainteresuje menadžer Omer, koji ne preza ni od čega da dobije ono što želi.

Dramu „Rijaliti“ (Reality) moći ćete gledati od 26. januara na HBO Max striming platformi i 28. januara na Cinemax  kanalu od 20.50 časova.

U filmu pratimo istinitu priču o Reality Winner, NSA prevoditeljici i zviždačici u slučaju predsjedničkih izbora u SAD-u 2016. godine.

25-godišnja Rijaliti Viner (koju glumi Sidni Svini, poznata iz HBO-hita „Euforija”) prevodilac je koji poslije posla predaje jogu i redovno postavlja objave o svom životu na Instagramu. Ali jednog dana stigne joj nalog za pretres kuće. Ispostavi se da je osumnjičena da je odavala strogo tajni izvještaj Nacionalne agencije za bezbjednost.

Dramu „Sin“ (The Son) sa Hju Džekmanom u glavnoj ulozi moći ćete gledati od 26. januara na HBO Max striming platformi i 28. januara na HBO kanalu od 20.00 časova.

Izvor fotografije: HBO press servise

U poučnoj priči o porodici koja se bori da se ponovo okupi nakon raspada, gledamo Pitera čiji se užurbani život s bebom i novom partnerkom Bet preokrene kad se njegova bivša žena Kejt pojavi da razgovaraju o njihovom sinu Nikolasu. Nikolas je tinejdžer koji mjesecima izostaje iz škole i pravi probleme. Da li će Piter uspijeti da se izbori sa sinom Nikolasom dok u isto vrijeme brine o novoj porodici i novom poslu?

Pogledajte i aktuelnu ponudu  m:tel TV paketa koja vam donosi 25% popusta na pretplatu 4 mjeseca za odabrani paket kao i mogućnost kupovine televizora na rate bez kamata.

HBO Max možete aktivirati putem Moj m:tel portala, a detaljno uputstvo potražite ovdje.