Premijere na Fox kanalima

U okviru m:tel IPTV-ja na Fox kanalima gledajte nove sezone poznatih serija

Na kanal FoxCrime stigla je nova sezona serije „Smrtonosni tropi”

Četvrta sezona popularne francuske krimi-drame „Smrtonosni tropi”, koju možemo gledati od 15. juna, četvrtkom od 22.00 časa, biće najizazovnija za njene junakinje Melisu Sent-Rouz i Gael Kriveli. Kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Melisin bivši suprug upravo je pušten iz zatvora i vratio se na Martinik kako bi se infiltrirao u život biznismena koji je osumnjičen za trgovinu ljudima i pranje novca. Siril nudi Melisi pomoć oko istrage, ali ona je sumnjičava prema njegovom prijedlogu.

Izvor fotografije: Tailor PR

Na kanal FoxLife stigla je nova sezona serije „Kućna ekonomija

Prva i druga sezona serije „Kućna ekonomija” stiže 22. juna radnim danima od 16.10 časova. U novoj humorističkoj seriji gledamo dirljiv, ali veoma neugodan i ponekad frustrirajući odnos između troje odrasle braće i sestre, koji su na putu osamostaljenja završili u različitim slojevima društva. „Kućna ekonomija” inspirisana je životom jednog od scenarista serije.

Izvor fotografije: Tailor PR

Na kanal Fox je stigla nova sezona serije „La Brea“

Od 28. juna, srijedom od 22.00 časa, pogledajte drugu sezonu popularne SF drame „La Brea“. Nastavlja se epsko putovanje kroz vrijeme, koje je otpočelo nakon što se ogromna rupa otvorila usred Los Anđelesa, na mijestu katranskih jama, poznatih kao La Brea i Bulevara Vilšir, i povukla stotine ljudi, vozila i zgrada u mračne dubine. Oni koji su preživjeli pad nalaze se u misterioznom i opasnom drevnom svijetu, gde moraju da se udruže kako bi opstali. U međuvremenu, ostatak svijeta očajnički pokušava da shvati šta se dogodilo. U potrazi za odgovorima, porodica Haris, razdvojena ovom nesrećom moraće da otkrije tajne neobjašnjivog događaja, kako bi ponovo bila zajedno.

Izvor fotografije: Tailor PR