Premijere na Fox kanalima

U okviru m:tel IPTV-ja na Fox kanalima gledajte nove sezone poznatih serija

Na kanal Fox je stigla nova sezona serije „Crna lista“

Od 12. aprila, radnim danima od 18.05 časova, pogledajte osmu sezonu popularne krimi drame „Crna lista“ (u Americi se upravo prikazuje deseta i poslednja sezona).

U 22 epizode, napetije nego ikada prije, očekuje nas poslednja runda jurnjave “mačke i miša”, jer je Elizabet Kin krenula u odlučujuću borbu protiv Reda. Nakon što joj Redington usmrti majku, Elizabet će skinuti značku i napustiti službu (FBI), a zatim okupiti svoje ljude iz senke za finalni okršaj.

Na kanal FoxLife stigla je nova sezona serije„Milion malih stvari“

Peta  i posljednja sezona popularne serije „Milion malih stvari“, startuje 12. aprila, premijerno svake srijede od 22 časa. Kažu da prijateljstvo nije jedna velika stvar, nego da ga čini mnoštvo sitnica, a tu teoriju već pet sezona dokazuje grupa prijatelja iz Bostona koji su se zbližili pod neočekivanim okolnostima.

Na početku pete sezone, ova mala družina se još jednom okuplja kako bi slavila život.

Na kanal FoxCrime stigla je nova sezona serije „Smrt u raju”

Od 20. aprila, četvrtkom od 22 časa, pogledajte dvanaestu sezonu krimi drame „Smrt u raju“. Detektiv Nevil Parker ima još kriminalnih slučajeva koje mora da riješi na prelijepom ostrvu Svete Marije. Međutim, nova sezona puna je iznenađenja!

Izvor fotografija: Tailor PR