Premijere na 24Kitchen kanalu

Na kanalu 24Kitchen, u okviru m:tel IPTV-ja, gledajte premijere kulinarskih emisija „Stenli Tuči: U potrazi za Italijom“, i „Meni od milion funti“

Na  kanal  24Kitchen stiže kulinarski  šou „Stenli Tuči: U potrazi za Italijom” čije ćemo dvije sezone gledati od 23.oktobra, radnim danima u 14.00 časova. Serijal prati američkog glumca Stenlija Tučija, tokom putovanja kroz Italiju, otkrivajući tajne i užitke regionalne kuhinje od kremastih špageta karbonara u Rimu, ukusne paste ala Norma na Siciliji, svilenkastog rižota sa šafranom u Milanu, hrskavog firentinskog bifteka, klasičnog bolonjeza, ragua i najbolje pice na svijetu u Napulju.

Izvor fotografije: Tailor PR

U drugoj sezoni pratimo Tučija kako se vraća korijenima i istražuje kulinarsku kulturu svojih predaka. On će putovati po Apeninskom poluostrvu i od regiona do regiona otkrivati tajne i užitke lokalne hrane.

Fred Sirijeks, legendarni ekspert za dobru kuhinju, koji se proslavio emisijom „Meni od milion funti”, od 26. oktobra, radnim danima od 20.00 časova, donosi treću sezonu kulinarsko putopisne poslastice  „Izuzetni restorani”. Ovaj dugogodišnji glavni kuvar najpoznatijih svjetskih gastronomskih destinacija vodi nas u obilazak njegovih omiljenih restorana u Evropi. Nekada su to obične kafane pored puta u kojima se kriju zalogaji za pamćenje, a ponekad tragajući za savršenim ukusima, ali i turističkom avanturom zalutamo u samo njemu znane radnjice delikatesa.

Naravno, sa Fredove liste najboljih mijesta za nezaboravan obrok neće izostati ni prestižni restorani njegovih kolega, koji mu prave društvo na ovom putovanju i pomažu da uz kulinarske otkrije i one druge tajne gradova koje posjećuju.