Premijere na 24Kitchen i National Geographic kanalima

Gledajte u okviru m:tel IPTV-ja

U avgustu na kanalu 24Kitchen stižu premijere kulinarskih emisija „Donalova azijska kuhinja“, „Vikend odmori sa Gregom Volasom“ i „Nadijina omiljena porodična jela“.

Četvrtkom od 13.00 časova, od 11. avgusta, možete gledati kulinarski serijal „Donalova azijska kuhinja“.

Nakon što nam je u svojim ranijim emisijama predstavio jednostavne recepte za cijelu porodicu, kao i kako napraviti brz, a kvalitetan obrok, kada ste u žurbi, ali i pokazao uputstva za pripremu nekih od njegovih omiljenih jela iz Irske, Donal nas ovog puta vodi u svijet pekarskih poslastica.

U ovom serijalu, Donal putuje od glamuroznih prijestonica istočne kuhinje – Hongkonga i Tokija, do uličnih pijaca i popularnih kafića Melake i Makaoa, i usput uspostavlja kontakte i bogati lična kulinarska iskustva sa slavnim poznatim šefovima, porodičnim pekarima i kulinarskim preduzetnicima, koje sve inspiriše rastući trend azijskog pekarskog zanata.

Radnim danima, od 15. avgusta u 14.00 časova emituje se putopisni kulinarski šou „Vikend odmori sa Gregom Volasom“.

Greg Volas nas vodi na kulinarsku turneju po nekim od najpoznatijih evropskih gradova kao što su Rim, Barselona, Berlin, Beč i Amsterdam, kako bi podijelio sa gledaocima utiske, ali i recepte najukusnijih jela koje je probao u ovim gradovima. On putuje turistički neutabanim stazama, na kojima otkriva skrivene tajne evropskih metropola, upuštajući se u razgovore s lokalcima istražujući lokalnu kuhinju.

Doživite neke od najpopularnijih evropskih gradova, ali ovog puta – iz Gregove perspektive.

Srijedom od 17. avgusta, u terminu od 13.00 časova, stiže emisija „Nadijina omiljena porodična jela“ .

U novoj emisiji Nadija Husein nam donosi nove porodične recepte, pune ljubavi, topline i inspiracije.

Nadija nam otkriva savršena jela za razne prilike, bez obzira na to da li je u pitanju priprema večere tokom radne nedjelje ili opuštajući ručak za vikend. Vidjećemo kako priprema ukusne specijalitete za svakog člana porodice, a na meniju će se, između ostalog, naći hrskava piletina sa krompirom, lazanje od ribljih štapića i uštipci sa aromom torte od šargarepe.

U novom serijalu, Nadija putuje Engleskom i upoznaje nevjerovatne kuvare i uzgajivače sastojaka, dijeleći recepte za jela koji svaki dan čine posebnim. Sa njenog bogatog menija izdvajamo jagnjetinu na Nadijin način, piletinu sa kikirikijem, lososa uz salsu verde, kao i batake pečene u medu.

Na kanalu National Geographic nas čeka mnogo uzbudljivih sadržaja i premijera kao što su posljednje četiri jednočasovne epizode drugog ciklusa serijala „Aljaska: Nova generacija”, sedma sezona rijaliti serijala o preživljavanju „U divljini sa Berom Grilsom”, dokumentarni serijal „Posljednji džinovi: divlje ribe” i dokumentarni rijaliti serijal „Primitivni opstanak: Moćni Mekong“.

Četvrtkom od 22.00 časova, od 04. avgusta, emituje se  „Aljaska: Nova generacija“.

Nastavak serije vraća nas na nemilosrdni sjever planete. Iako divljina postavlja sopstvena “pravila igre” ona nudi mogućnost novog početka. Naravno, to podrazumijeva svakodnevnu trku sa vremenom, dok zima polako, ali sigurno oštri svoje ledene “zube” na koži novih pridošlica.

Četvrtkom od 23.00 časova, već od 11. avgusta, emituje se emisija „Posljednji džinovi: divlje ribe“.

Jedan od najpoznatijih svjetskih ribolovaca, Siril Šoke, u novom dokumentarnom serijalu  kreće u novu avanturu. Praćen ekipom snimatelja, ekspert za velike ribe kroz osam jednočasovnih epizoda započeće potragu za posljednjim primjercima slatkovodnih džinova na našoj planeti. Siril će se ovog puta otisnuti kroz Amazoniju i ogromna prostranstva sjevera Kanade, u potrazi za praistorijskim arapaimijima, ogromnom bijelom jesetrom i jednim od najugroženijih slatkovodnih džinova – južnoameričkim džinovskim somom.

Srijedom od 17. avgusta, u terminu od 22.00 časova, stiže emisija „U divljini sa Berom Grilsom“.

Nakon što nas je kroz šest sezona najpoznatijeg rijaliti serijala o preživljavanju zaljubljenik u divljinu i bivši marinac, Ber Grils, proveo kroz sve moguće i nemoguće scenarije opstanka u uslovima u kojima život visi o koncu sa svakim novim korakom, vrijeme je za „Izazov“.

Riječ je o sedmom ciklusu popularnog TV šoua i šest novih epizoda koje bi se mogle nazvati specijalom, budući da je Ber ovog puta prag rizika podigao na novi nivo. Gosti emisije su poznate holivudske zvijezde, a koncept je znatno promijenjen.

Ove sezone gosti emisije neće biti samo suočeni sa psihičkim i fizičkim izazovima kao što je plivanje u zamrznutom jezeru u kanadskim planinama ili potraga za hranom usred pustinje.

Hoće li izdržati, zavisiće samo od njihovog umijeća.

Srijedom od 24. avgusta, u terminu od 21.00 časova, emituje se „Primitivni opstanak: Moćni Mekong“.

Nakon što je savladao jedan od najvećih i najtežih izazova u karijeri, u nekoliko navrata se susrevši sa smrću oči u oči, stručnjak za preživljavanje, Hejzen Odel, spreman je da se uhvati u koštac sa novim opasnostima.