Premijere hit filmova koji u januaru stižu na HBO kanale

Iskoristite aktuelnu ponudu kompanije m:tel i uživajte u HBO dodatnom paketu besplatno do kraja januara 2021. godine.

Već ste navikli da vam HBO skoro svakodnevno donosi nove hit serije, ali tu su i premijere novih svjetskih filmskih ostvarenja, a za ljubitelje dokumentaraca, HBO uvijek pripremi i posebno odabrane sadržaje te vrste.

Ovog januara u svjetskim filmskim premijerama možete uživati bez naknade, jer vam je m:tel omogućio da do kraja januara 2021. godine možete besplatno da aktivirate HBO dodatni paket. A filmovi koje ne biste trebali propustiti na početku ove godine su:

NEKA PRIČAJU ŠTA HOĆE (Let Them All Talk)

U režiji Stivena Soderberga, „Neka pričaju šta hoće“ pripovijeda priču o proslavljenoj spisateljici (Meril Strip) koja sa starim prijateljicama (Kendis Bergen i Dajana Vist) odlazi na putovanje da bi se zabavila i zaliječila stare rane. Njen nećak (Lukas Hedžiz) polazi s njima da bi se prepucavao s damama i zaljubljuje se u mladu književnu agentkinju (Džema Čan).

Premijera: 10. januara, u 20:00 časova, na HBO-u.

SVA SIROČAD BRUKLINA (Motherless Brooklyn)

Radnja filma „Sva siročad Bruklina“ smještena je u Njujork 1950-ih godina i prati Lajonela Esroga (Edvard Norton), usamljenog detektiva sa Turetovim sindromom, koji pokušava da riješi ubistvo svog mentora i jedinog prijatelja Frenka Mine (Brus Vilis). Naoružan malobrojnim tragovima i moćnom mašinerijom svog opsesivnog uma, Lajonel razotkriva strogo čuvane tajne koje su usko povezane sa sudbinom čitavog grada. U misteriji koja će ga odvesti od zagušljivih džez klubova u Harlemu i najsiromašnijih četvrti Bruklina do velelepnih predsoblja njujorških političkih moćnika, Lajonel će biti suočen sa siledžijama, korupcijom i najopasnijim čovjekom u gradu, da bi se odužio svom prijatelju i pomogao ženi koja bi mogla da bude njegov spas.

Premijera: 17. januara, u 20:00 časova, na HBO-u.

SAVRŠENA LAŽ (The Good Liar)

Vrhunski prevarant Roj Kortni (Ian Mekelen) se ustremio na svoju najnoviju metu Beti Mekliš (Helen Miren), milionerku koja je nedavno postala udovica. Roj ima namjeru da joj uzme sve. Od njihovog prvog susreta, Roj pokušava da namami Beti svojim dobro isprobanim manipulacijama, a Beti, koja izgleda očarana Rojem, prihvati njegovu igru. Međutim, ova naizgled jednostavna prevara ubrzo se pretvara u igru mačke i miša sa velikim ulozima – razotkrivajući mnogo zlokobniju prevaru koja će ih oboje povesti opasnim putem intrige i izdaje. Slavni glumci, Helen Miren i Ian Mekelen, prvi put glume zajedno u ovom inteligentnom i napetom trileru o tajnama koje ljudi čuvaju i lažima u kojima žive.

Premijera: 24. januara, u 20:00 časova, na HBO-u.

PTICE GRABLJIVICE (I FANTASTIČNA EMANCIPACIJA HARLI KVIN) (Birds Of Prey (And The Fantabulous Emancipation Of One Harley Quinn))

Da li ste nekad čuli priču o policajki, ptici pjevačici, psihopati i mafijaškoj princezi? „Ptice grabljivice (i fantastična emancipacija Harli Kvin)“ je uvrnuta priča koju pripovijeda sama Harli, na sebi svojstven način. Kada najozloglašeniji narcisoidni zlikovac Gotam Sitija, Roman Sajonis, i njegova odana desna ruka, Zaz, ucijene glavu djevojčice po imenu Kes, čitav grad krene u mahnitu potragu za njom. Tada se ukrštaju putevi neobičnog četverca – Harli, Hantres, Blek Kenari i  Rene Montoje – koje nemaju drugog izbora nego da se udruže i sruše Romana. Margo Robi se ponovo pojavljuje u ulozi Harli Kvin, uz Meri Elizabet koja glumi Hantres;  Džarni Smolet-Bel tumači ulogu Blek Kenari, a Rouzi Perez glumi Rene Montoju; Kris Mesina je Viktor Zaz, a Juan Mekgregor je Roman Sajonis.

Premijera: 31. januara, u 20:00 časova, na HBO-u.

PREMIJERE DOKUMENTARACA

 BOG ZA BEBE (Baby God)

„Bog za bebe“, dokumentarni film u režiji Hane Olson i izvršnoj produkciji kandidatkinja za Oskara, Hajdi Juing i Rejčel Grejdi, predstavlja šokantno istraživanje mračne zaostavštine specijaliste za plodnost iz Las Vegasa, pokojnog dr Kvinsija Fortijera, koji je pomagao stotinama parova koji su imali problema sa začećem. Decenijama kasnije, analizom DNK i uz pomoć veb-sajtova koji se bave genealogijom, mnoga djeca koja su rođena uz njegovu intervenciju otkrivaju da je dr Fortijer koristio svoju spermu da oplodi njihove majke bez njihovog znanja i pristanka, surovo se poigravajući sa prirodom genetskog naslijeđa, značenjem porodice i dilemom otkrivanja bolnih tajni.

Premijera: 7. januara, u 22:10 časova, na HBO-u.

BENKSI I USPON ODMETNIČKE UMJETNOSTI (Banksy And The Rise Of Outlaw Art)

Benksi je najozloglašeniji ulični umjetnik na svijetu čija politička umjetnost, nezakoniti performansi i odvažni napadi šokiraju establišment duže od dvije decenije. Pored prikazivanja rijetkih intervjua sa Benksijem, ovo je priča o tome kako je jedan odmetnuti umjetnik doveo do stvaranja novog revolucionarnog pokreta i izgradio carstvo vrijedno milione dolara, dok njegov identitet ostaje misterija.

Premijera: 28. januara, u 21:50 časova, na HBO-u.

Detaljno uputstvo kako da aktivirate ili deaktivirate dodatne TV pakete u okviru m:tel IPTV-ja potražite ovdje.