Premijera treće sezone serije „Tajna vinove loze”

Radnim danima na kanalu Superstar TV u okviru m:tel IPTV-ja

Treća sezona serije „Tajna vinove loze” premijerno počinje sa prikazivanjem od 12. februara na kanalu Superstar TV radnim danima u 21 čas. Priču o dvije vinogradarske porodice, ljubavi, tajnama i zločinima  pratićemo u novih 36 epizoda.

Sam početak nove sezone serije vodi nas godinu dana u budućnost, na dan Anjine svadbe. Radosni događaj se prekida u momentu kada Anja ispije otrovano vino. Dok je Vukova nasljednica u komi i dok se bori za život, članovi porodica Tomović i Smiljanić pokušavaju da saznaju šta se dogodilo i ko je kriv.

Izvor fotografije: Telekom Srbija

Radnja nas vraća godinu unazad kako bismo ispratili događaje koji su doveli do Anjine svadbe, ali i pokušaja njenog ubistva. Upoznajemo nove likove u seriji kao i potencijalne krivce, te pratimo kako rastu tenzije među novim, ali i starim likovima.

Da li je otrovano vino uopšte bilo namijenjeno Anji?

U trećoj sezoni gledaćemo uglavnom sve glumce koji su se do sada pojavljivali, kao što su Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Anita Mančić, Nebojša Milovanović, Sena Đorović, Luka Grbić, Dara Džokić i mnogi drugi. Nova sezona donosi i nove likove odnosno glumce kao što su Lucija Šerbedžija, Frano Lasić, Sergej Trifunović, Aljoša Vučković i drugi.

Nove epizode serije nastale su u saradnji produkcijske kuće „MetRo“ i Telekoma Srbija.

U Superstar videoteci putem m:tel TV platforme u kojoj pored ostalog filmskog i serijskog sadržaja, možete pogledati sve epizode prve i druge sezone serije „Tajna vinove loze”. Kanal Superstar TV dostupan je u okviru m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a.