Premijera treće sezone serije „Kalkanski krugovi”

Vikendom na kanalu Superstar TV u okviru m:tel IPTV-ja

 Treća i dugo očekivana sezona serije „Kalkanski krugovi” premijerno počinje sa prikazivanjem od 30. marta na kanalu Superstar TV u 21 čas. Završetak misteriozne priče u vezi sa Zabranom pratićemo subotom i nedjeljom u novih 10 epizoda.

 Priča počinje kada u Dol stiže moćni Miroslav Spasić i okuplja grupu istomišljenika sa kojima želi da prisvoji Zabran i iskoristi njegove moći. Miona se udružuje sa Veliborom i ostalim stanovnicima kako bi zaštitila magični prostor Dola od dosad najotrovnije prijetnje po njegov opstanak. Misteriozna pogibija preduzetnice pokreće lavinu novih pitanja na koja svi traže odgovor. Za to vrijeme, tajna očinstva malog Gavrila se otkriva, što će dovesti u sukob dvije porodice, a Stefana i Milanku staviti pred životni izbor.

I ostali odnosi dolaze do svog razrješenja, Vera mora da se odluči da li želi da se vrati svojoj prvoj ljubavi ili će konačno započetni novi život. Miona će pronaći novu ljubav, ali i najveće životno iskušenje, a Velibor i Dara konačno uspijevaju da nađu zajednički jezik.

Iako  je borba protiv Spasića uspješna, Velibor vjeruje da je Zabran još uvijek nezaštićen, te da kao takav može ponovo privući nekog ko bi želio da ga iskoristi. Magdalena je očigledno bila pogrešno izabrana čuvarka, tako da je sad vrijeme da se pronađe ona prava, koja će biti nasljednica mitske Baba Gube. Vrijeme je da se kalkanski krugovi konačno zatvore.

U trećoj sezoni „Kalkanskih krugova“ vidјećemo i posljednji kadar koji je snimio Žarko Laušević. Inače, glavne uloge tumače Vojin Ćetković, Nina Janković, Paulina Manov, Ivana Zečević, Nebojša Dugalić, Lazar Nikolić, Zlatija Ivanović, Nataša Ninković i mnogi drugi.

Nove epizode serije nastale su u saradnji produkcijske kuće „Firefly“ i Telekoma Srbija.

U Superstar videoteci putem m:tel TV platforme, u kojoj pored ostalog filmskog i serijskog sadržaja, možete pogledati sve epizode prve i druge sezone serije „Kalkanski krugovi”.

Kanal Superstar TV dostupan je u okviru m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a.