Premijera krimi serije „V (fau) efekat” 10. februara na kanalu Superstar TV

Vikendom u okviru m:tel IPTV-ja

Da li je teatar mjesto duhovnog uzdignuća ili pozornica koja krije mračne tajne? Nova hit serija pod misterioznim imenom „V(fau) efekat“vodi nas kroz imaginarnu priču stvarnog zločina. Šta se dešava kada se spusti zavjesa? Ko su glumci kada skinu maske?

Pod rediteljskom palicom Gordana Kičića i Đorđa Markovića, stiže osam uzbudljivih epizoda serije “V (fau) efekat”, čije emitovanje počinje 10. februara na kanalu Superstar TV, vikendom od 21 čas.

U seriji pratimo radnju koja nas vodi u Savremeni teatar. U toku se pripreme za premijeru komada “Slučaj Bertolda B” koja je sredinom 1980-ih imala ogroman uspjeh. Međutim, svi članovi ansambla dobili su anonimne prijetnje. Istragu počinje Svetlana Sorga, iskusni inspektor PU Beograd.

U noći premijere, poznati glumac umire na sceni dok je u toku predstave izvodio scenu samoubistva.

Kako inspektorka Sorga istražuje slučaj, postaje jednako zaintrigirana i zastrašena čudnim svijetom skrivenim iza zavjesa pozorišta. Uprkos izazovima sa kojima se suočava, Sorga je odlučna da otkrije istinu i utvrdi da li je glumčeva smrt bila nesrećni slučaj, samoubistvo ili ubistvo.

Pored trilerskog zapleta i metoda inspektorke Sorge, koja misteriozne zločine istražuje u stilu junaka Agate Kristi, publika će biti u prilici da prati priču sa ironičnim i crnohumornim pogledom na pozorišni život, njegove umetnike i njihove sudbine.

U seriji glume Milica Janevski, Radovan Vujović, Pavle Mensur, Jovana Gavrilović, Radoje Čupić, Duravka Kovjanić, Petar Benčina, Miloš Đorđević, Milica Trifunović i drugi.

Serija je nastala su u saradnji produkcijske kuće „Firefly“ i Telekoma Srbija.

Kanal Superstar TV dostupan je u okviru m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a.