Premijera druge sezone serije „Pevačica”

Radnim danima na kanalu Superstar TV u okviru m:tel IPTV-ja

Druga sezona serije „Pevačica” premijerno počinje sa prikazivanjem od 19. decembra na kanalu Superstar TV u 21 čas. Novih 12 epizoda imaće još dramatičniji zaplet nego u prvoj sezoni i  prikazaće uzbudljive priče o čarima i obmanama koje nose svjetla estrade.

Radnja serije se velikim dijelom odvija 1878. godine kada i nastaju grijehovi glavnih junaka koji ih prate kroz vječnost. Za neke grijehove su i sami  krivi, a neki su posljedica grijehova njihovih predaka.

U savremenom dijelu priče upoznajemo popularnog pjevača Lokija. Dok Loki plaća cijenu svojih želja, radoznalosti i lakomislenosti, inspektor Rade je fokusiran na istragu prethodnih ubistava na estradi.  Nažalost ubistva se i dalje ponavljaju i ima  novih žrtava. Samo Bojan može da pomogne, ali inspektor Rade ne može da ga pronađe. U potrazi za odgovorima Rade će morati da se suoči i sa sopstvenim demonima.

Pjevačica Milica Todorović u novoj sezoni tumači naslovnu ulogu, a u seriji glume i Igor Đorđević, Miodrag Dragičević, Zlatan Vidović, Nataša Ninković, Marko Janketić, Jelena Mur i mnogi drugi.

Nove epizode serije nastale su u produkciji Telekoma Srbija i  Dandelion Productions, dok je za izvršnu produkciju bio zadužen Film Danas.

Od 15.decembra svi novi i postojeći korisnici m:tel IPTV-ja, mogu bez naknade da putem m:tel TV platforme jednostavno aktiviraju Superstar videoteku u kojoj će besplatno uživati do 31. januara 2024. godine.

U Superstar videoteci, pored ostalog filmskog i serijskog sadržaja, možete pogledati sve epizode prve sezone serije „Pevačica”.

Kanal Superstar TV dostupan je u okviru m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a.