Premijera druge sezone serije „Azbuka našeg života”

Radnim danima na kanalu Superstar TV u okviru m:tel IPTV-ja

 Druga sezona serije „Azbuka našeg života” premijerno počinje sa prikazivanjem od 4. januara na kanalu Superstar TV radnim danima u 21 čas. Priče o ljubavi, promašenim životima, o razočaranju, pokajanju, o epidemiji razvoda i usamljenosti savremenog čovjeka pratićemo u novih 11 epizoda.

Nove epizode serije donose nam nastavak iskrene životne priče jedne urbane porodice u pokušajima da iznova nađu narušeni mir i spokoj, kao i odgovor na vječna pitanja o tome šta je zapravo potrebno za sreću i koja doza ljubavi je neophodna da bismo se osjetili voljenim.

Izvor fotografije: Superstar TV

U drugoj sezoni serije pratimo izuzetno značajnu temu partnerskog psihičkog zlostavljanja u koje gotovo neprimjetno biva upletena glavna junakinja Vesna. Nakon što su doživeli krah svog braka, Vesna i Uroš se razvode. Putevi im se razilaze i oni započinju nove životne priče. Dok Uroš sa Anom gradi novi život, Vesna nastavlja sama i donosi odluku da se posveti sebi i svom poslu, pronalazeći radost i svoju svrhu u tome. Taman kad su pomislili da je sve u redu u njihovim životima počinje borba kakvu ni sanjali nisu. Iznenada, i jedno i drugo se suočavaju sa okolnostima koje će trajno uzdrmati novonastali životni balans.

Uporedo sa njihovim, plete se i niz paralelnih priča i epizoda koje će gledaocima donijeti sve što je svojstveno ovoj modernoj bajci, životne trenutke pune iskrene emocije, uz preplitanje pitkog, inteligentnog humora i teških dramskih momenata, sa zapletom u vidu napetog trilera, u kom će sudbine likova visiti o koncu.

U prvoj sezoni serije gledali smo Aleksandru Janković i Jadrana Malkoviča u glavnim ulogama, kao i  Isidoru Simijonović, a u drugoj sezoni pridružiće im se Radivoje Raša Bukvić, Aleksandar Srećković, Milan Kalinić, američka glumica srpskog porijekla Ana Aleksander i mnogi drugi.

Nove epizode serije nastale su u saradnji produkcijske kuće „Contrast Studios“ i Telekoma Srbija.

Do 31. januara, svi novi i postojeći korisnici m:tel IPTV-ja, mogu bez naknade da putem m:tel TV platforme jednostavno aktiviraju Superstar videoteku u kojoj pored ostalog filmskog i serijskog sadržaja, možete pogledati sve epizode prve sezone serije „Azbuka nšeg života”.

Kanal Superstar TV dostupan je u okviru m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a.