Premijera četvrte sezone serije „Sluškinjina priča“

Od 29. aprila u HBO videoteci, a u petak 30. aprila na HBO kanalu u okviru m:tel IPTV-ja

Premijeru nove, dugo očekivane sezone nagrađivane serije „Sluškinjina priča“ možete gledati već 29. aprila kada će prve tri epizode biti dostupne u HBO videoteci dok će se prva epizoda emitovati u petak 30. aprila u 20.00 časova, na HBO kanalu u okviru m:tel IPTV-ja.

Serija je zasnovana na romanu Margaret Atvud i govori o životu u distopiji Gileada, totalitarnog društva u nekadašnjim Sjedinjenim Državama. Gileadom, suočenim sa ekološkom katastrofom i naglim smanjenjem nataliteta, vlada fundamentalizam i militarizam koji želi da „vrati tradicionalne vrijednosti“. Kao jedna od nekoliko preostalih plodnih žena, Fredova (Elizabet Mos) je Sluškinja u Komandantovom domaćinstvu i dio je kaste žena primoranih na seksualno ropstvo, što je posliednji očajnički pokušaj da se obnovi populacija. U ovom zastrašujućem društvu, Fredova mora da balansira između Komandanata, njihovih okrutnih Supruga, služavki imena Marta i drugih Sluškinja – gdje svako može da bude špijun Gileada – samo sa jednim ciljem: da preživi i pronađe ćerku koja joj je oduzeta.

U četvrtoj sezoni, Džun (Elizabet Mos) uzvraća udarac Gileadu kao žestoka predvodnica pobunjenika, ali rizici koje preuzima donose neočekivane i opasne nove izazove. Njena potraga za pravdom i osvetom prijeti da je potpuno obuzme i uništi njene najdragocjenije odnose.

Pored Elizabet Mos u glavnoj ulozi, u seriji glume Džozef Fajns, Ivon Strahovski, Samira Vajli, Aleksis Bledel, En Daud, Maks Mingela, Medlin Bruer, O-T Fagbenle, Amanda Brugel, Bredli Vitford i Sem Džeger. Izvršni producenti četvrte sezone „Sluškinjine priče“ su Brus Miler, Voren Litlfild, Elizabet Mos, Danijel Vilson, Fren Sirs, Erik Tuhman, Džon Veber, Frenk Sirakuza, Šejla Hokin, Kira Snajder i Jalin Čeng.

Prve tri epizode nove sezone biće dostupne u HBO videoteci od 29. aprila, a sve prethodne sezone su već tamo, pa je vrijeme da ih se podsjetite!

Uživajte i dalje u najboljim TV sadržajima uz m:tel IPTV!