Preko 150 TV kanala za samo 15 KM mjesečno

m:SAT vam donosi Arene, HBO, FOX…, najbolji net, fiksnu i mobilnu, uz 50% popusta godinu dana, na bilo kojoj lokaciji širom BiH.

Treba vam satelitska televizija sa najboljim TV kanalima na bilo kojoj lokaciji u BiH? Za vas je najbolje rješenje jedan od m:SAT paketa samostalno ili u kombinaciji sa internetom, fiksnom i mobilnom telefonijom.

U vašem omiljenom predjelu u BiH, gdje god da poželite, m:SAT vam donosi najpopularnije sportske sadržaje, informativne programe, kao i najbolje serije i zabavu za cijelu porodicu.

Uz neodoljivu ponudu, 50% popusta godinu dana na cijenu mjesečne pretplate, za najskuplji paket u kojem dobijate m:SAT televiziju sa 143 TV kanala, internet od 200 GB, te mobilnu sa 3 000 minuta, neograničenim SMS-ovima i 5GB neta, izdvojićete samo 34,45 KM mjesečno.

Ukoliko vam je potrebna samo TV, tu je i osnovni m:SAT paket Start koji ćete uz ovu posebnu ponudu plaćati samo 7,50 KM mjesečno, godinu dana.

Na vama je samo da odaberete koji m:SAT paket će udovoljiti vašim zahtjevima, te da pozovete 0800 50 905 i dogovorite montažu i opremu koja će vas koštati 0,99 KM.