Pregledali smo sedmični program za vas

Pogledajte zanimljive sadržaje iz bogate m:tel IPTV ponude koje smo izdvojili za vas ove nedjelje.

Ponedjeljak, DOX TV, Kako su fabrike promijenile svijet u 20.07 (pozicija kanala 405)

Nijedna tehnološka inovacija nije promijenila naš svijet koliko fabrike. Od pametnih telefona do automobila, od mode do hrane, savremeni svijet definiše dostupnost. Imamo pristup svemu što želimo, kad god to poželimo, a roba postaje jeftinija, manja i pametnija nego ikad ranije. Sve to je omogućila fabrika. U prvoj epizodi gledajte priču o automobilima.

Utorak, Superstar, Gospodar i ratnik u 17.35 (pozicija kanala 006)

Godine 1805. Francuska pod vodstvom novookrunjenog cara Napoleona ratuje s većinom evropskih sila. I dok s ostalim zemljama vode bitke na kopnu, Francuzi s Velikom Britanijom ratuju na moru. Kapetan britanske kraljevske mornarice Jack Aubrey (R. Crowe) za kormilom ratnog jedrenjaka HMS Surprise vodi svoj privatni rat s francuskom fregatom Acheron odlučan poraziti neprijatelja makar plovio do kraja svijeta.

Srijeda, 24Kitchen, Jamiejev Badnjak u 15.00 (pozicija kanala 505)

Jamiejev Badnjak poslastica je koja se mora pogledati prije praznika kako biste imali ukusnu gozbu za praznike bez stresa. Bilo da ste iskusni kuvar ili tek početnik, Jamie želi da vam taj najveći kulinarski izazov u godini prođe glatko.

Četvrtak, National Geographic, Zakopane biblijske tajne s Albertom Linom: Dijeljenje Crvenog mora, u 17.00 (pozicija kanala 401)

Priča o Mojsiju i tome kako je podijelio Crveno more jedna je od najpoznatijh priča iz Biblije, ali je li se išta od toga zaista dogodilo? Naučnik Albert Lin ide u nevjerovatnu pustolovinu i potragu za čudesnim mjestima iz drevnog Egipta uz pomoć satelitske tehnologije.

Petak, HBO, Matrix Revolutions u 00.55 (pozicija kanala 350)

Spašavajući smrtno ranjenu Trinity (C.-A. Moss) i boreći se protiv agenta Smitha (H. Weaving), okretni Neo (K. Reeves) – Odabrani kojem je proročica Oracle (G. Foster) predvidjela ključnu ulogu u oslobađanju ljudi od vlasti parazitskih mašina, i sam je teško ranjen pao u komu… Kad se vrati među žive, Neo shvati da se mora vratiti izvoru i spoznati samg sebe, jer agent Smith svakim trenutkom postaje sve snažniji i opasniji. Od ishoda njihovog sukoba zavisi budućnost čovječanstva i pobjeda nad Matricom (Matrix).