Pregledali smo sedmični program za vas

I ovog ponedjeljka predlažemo vam dio bogatog m:tel IPTV sadržaja, koji imate priliku pratiti do kraja sedmice:

Ponedjeljak, Epic Drama, Joan u 21.00 (pozicija kanala 335)

Kent, 1985. godina. Joan je mlada majka zatočena u nesrećnoj vezi s kriminalcem Garyjem Darvilom. Ona odlučuje da pobjegne i poduzme drastične mjere kako bi zaštitila svoju šestogodišnju kćerku Kelly.

Srijeda, AXN, Profileri u 17.20 (pozicija kanala 334)

Francuska serija koja prati Chloé, kriminalističkog psihologa. Ona istražuje ubice, čime pomože policiji riješiti posebne problematične slučajeve.

Četvrtak, FilmBox Extra, Pisac iz sjene u 21.00 (pozicija kanala 325)

On je pisac iz sjene i za pozamašnu svotu treba urediti memoare Adama Langa, bivšeg britanskog premijera, čiji je dotadašnji stalni saradnik smrtno stradao. Nakon dugogodišnjeg učestvovanja u politici, Lang se penzionisao i sa ženom preselio u Ameriku, gdje živi izolovano i piše. Novi pisac ubrzo je uvučen u političke i seksualne intrige s Langovom ženom Ruth i njenom pomoćnicom, a Langu su počele opasno prijetiti tajne iz prošlosti… Film je snimljen prema romanu “The Ghost”, Roberta Harrisa, koji je zajedno s rediteljem Romanom Polanskim napisao scenario.

Petak, Cinemax, Stolić za kavu u 20.00 (pozicija kanala 353)

Maria i Jesus su par u četrdesetima i upravo su postali roditelji sinčića. Ne proživljavaju najbolje trenutke svoje veze. Ali, ne mogu ni zamisliti da će im kupovina stolića za dnevni boravak postati najgora odluka u životu…

Nedjelja, HBO, Zamka u 20.00 (pozicija kanala 350)

Kriminalistički, misterija, triler, horor… Otac i kćerka tinejdžerka prisustvuju pop-koncertu gdje shvate da se nalaze u središtu mračnog i zlokobnog događaja.