Pregledali smo sedmični program za vas

I ove sedmice smo za vas izdvojili zanimljive sadržaje za sve generacije iz bogate m:tel IPTV ponude.

Utorak, HBO, Ekipa iz Džungle 2: Svjetska Turneja u 10.35 (pozicija kanala 350)

Koga pozivamo u pomoć kada misteriozni superzlikovac prekrije džunglu ružičastom pjenom koja eksplodira pri dodiru s vodom? Ekipu iz džungle, naravno! Manje od mjesec dana prije sezone kiša, trka s vremenom je počela. Od Sjevernog pola do Dalekog istoka, prelazeći planine, pustinje i okeane, naši junaci će daleko od svoje omiljene džungle morati pretražiti svijet u potrazi za protivotrovom.

Srijeda, 24 Kitchen, Gurmansko putovanje Akisa Petretzikisa u 14.00 (pozicija kanala 505)

Akis Petretzikis će vratiti lonce i tave nazad u ormar i izaći iz studija. Zadatak mu je da istraži kuhinju najzabačenijih krajeva Grčke. Od Psare do Epira, od Evrosa do Psiloritisa, odvešće nas na nekonvencionalnu kulinarsku pustolovinu.

Četvrtak, National Geographic, Zašititi raj: Priča o Niueu u 10.00 (pozicija kanala 401)

Pristine Seas vraća se u Niue kako bi proučio kako novi morski rezervat pomaže u očuvanju okeanskih resursa za generacije koje dolaze.

Subota, Minimax, Barbi i Stejsi kreću u spasavanje u 08.00 (pozicija kanala 204)

Dosegnite nove visine uz Barbi i njenu mlađu sestru, Stejsi, dok kreću u pustolovinu života. Samouvjerena i pustolovna Stejsi će završiti u nezgodnoj situaciji kada Robertsovi krenu u Viskonsin na festival letećih balona – premlada je za aktivnosti sa odraslima, a prestara za igru sa malom djecom. Ali kada Barbi i Skiper upadnu u nevolju, Stejsi ima prave vještine da spasi stvar. Upoznajte Stejsi kao nikada prije, uz pet novih originalnih songova, nove drugare, i više kuca nego ikada!

Nedjelja, DOX TV, Dešifrovanje Indije u 09.43 (pozicija kanala 405)

Nagrađivani novinar i pisac, Andžan Sundaram, vraća se iz ratom razorene Afrike i preusmjerava svoj pogled na Indiju. Iako je rođen u Indiji, Andžan više od 15 godina nije živio tamo. Indija njegovog djetinjstva se promijenila, desili su se burni prevrati, dok su pitanja poput religije, kaste, identiteta, pa čak i hrane, sva postala politička oružja. U toj promjenljivoj atmosferi, Andžan obilazi sve ćoškove zemlje kako bi razložio sporna pitanja kao vješt detonator bombu. Svaka epizoda „Dešifrovanja Indije“ posvećena je jednoj složenoj temi koju Andžan istražuje ulazeći u svijet duhovnih gurua, svetih krava, patrijarhata, pa čak i indijskog identiteta. Koristeći se svojom analitičkom moći, oštrom poput skalpela, i razoružavajućeg humora, Andžan je riješen da dođe do istine i dešifruje misli, osjećanja i izraz svoje zemlje.