Pregledali smo sedmični program za vas

Pogledajte šta smo ove sedmice izdvojili za vas iz bogate m:tel IPTV ponude.

Utorak, 24 Kitchen, Na Serifin način u 18.00 (pozicija kanala 505)

U ovoj epizodi emisije „Na Serifin način“, učimo o održivom uzgoju peradi. Kuvarica će s nama podijeliti ukusne recepte sa piletinom. Prva stvar koju će pripremiti je prava panacea – juha od piletine koja može da traje cijelu godinu.

Srijeda, National Geographic, Tajne Područja 51 u 10.00 (pozicija kanala 401)

Područje 51 poznato je kao jedno od najvažnijih tajnih mjesta na svijetu. Nakon godina tajnovitosti, CIA je objavila povjerljive informacije o misijama. Šta se doista događa u najtajnijoj vojnoj bazi na svijetu?

Četvrtak, Minimax, Les filles de Dad u 19.50 (pozicija kanala 204)

Dobrodošli u carstvo tatinih kćerki u kojem žive polusestre Panda, Ondin, Roksana i beba Bela. Zavirite u nepredvidivu i razdraganu svakodnevnicu ove nekonvencionalne porodice. Ovaj porodični sitkom prosto morate da pogledate!

Petak, DOX TV, Najkova velika opklada u 09.33 (pozicija kanala 405)

Najbolja ekipa atletičara ikad sastavljena rasturena je nakon što je njihov trener, legendarni Alberto Salazar, dobio četvorogodišnju zabranu treniranja zbog dopinga. Niz Salazarovih šampiona i reprezentativnih prvaka upada u probleme po završetku trka. U međuvremenu, napadači i branioci iz cijelog svijeta su poludjeli, proglašavajući Salazara pošašću za sport, ili braneći ga kao najvećeg trenera svih vremena, koji je napadnut nedokazivim argumentima. I zaista, niti jedan Salazarov sportista tokom tih decenija, uprkos hiljadama anti-doping testova, nije bio pozitivan.Suština je bila da je Američka anti-doping asocijacija donijela presudu i nije htjela da odstupi. Salazar je otpisan. U roku od nedelju dana, Najkov projekat Oregon je raspušten. Dvije nedjelje kasnije, direktor Najka, Mark Parker, je nestao.

Nedjelja, HBO 2, Dvije karte za Grčku u 14.20 (pozicija kanala 351)

Razvedena Blandine muči se kako bi se vratila u život. Pojavljuje se njena bivša prijateljica Magalie i zajedno putuju na Amorgos. Kad stignu, shvate da odmor ne ide kako su planirale jer sada imaju drukčije pristupe odmoru i životu.