Pregledali smo sedmični program za vas

Od odličnih serija do kultnih filmova, i ove nedjelje izdvojili smo za vas zanimljive sadržaje iz bogate m:tel IPTV ponude.

Ponedjeljak, Superstar, Tajna vinove loze u 19.05 (pozicija kanala 300)

Nevjerovatna priča o dvoje strastvenih proizvođača vina, Vuku Tomoviću i Veri Smiljanić, koji su se već voljeli u mladosti i čija je ljubav, spletom tragičnih okolnosti, morala da bude prekinuta na duže od dvadeset godina. U sadašnjosti, oni se ponovo sreću, Vuk je vlasnik vinarije koja niže komercijalne uspjehe, dok je Vera mali proizvođač u velikim dugovima. Vuk i Vera neočekivano započinju saradnju, ali i obnovu svog odnosa, kao i ponovno upoznavanje i zaljubljivanje, sada kad su već odrasli ljudi.

Utorak, HBO, Igra mačke i miša u 18.20 (pozicija kanala 350)

Policijski inspektor umoran od svijeta i energični novajlija upletu se u prljavo pozorišno podzemlje Londona 1950-ih dok istražuju ubistvo vezano za filmsku verziju hit-predstave. Glavne uloge tumače Sam Rockwell, Saoirse Ronan, David Oyelowo, Adrien Brody i Ruth Wilson. Režiju potpisuje Tom George, a scenario Mark Chappell.

Srijeda, Cinemax, Začarane u 18.10 (pozicija kanala 353)

Irene je žena u tridesetim godinma s četvorogodišnjom kćerkom, koja se upravo razvela, i ne može pronaći svoje mjesto u svijetu. Odlučna da se izvuče pod svaku cijenu, ona bježi u udaljeno selo u planinama kako bi pokušala ponovo izgraditi svoj život, uz pomoć bujne vegetacije, sveprisutne prirode i legendi koje je okružuju.

Četvrtak, Superstar 2, Hotel Balkan u 20.10 (pozicija kanala 301)

“Hotel Balkan” je serija koja prikazuje životnu priču ugledne banjalučke porodice u čijem je vlasništvu hotel istog imena već decenijama unazad. Radnja se uporedo odigrava u prošlosti i sadašnjosti. Dešavanja u prošlosti odigravaju se tokom tridesetih i četrdesetih godina prošlog vijeka, a otkrivaju okolnosti koje su prethodile i uslijedile nakon rođenja glavnog lika Branka Kuruzovića. Branko, koji je sada već u poznim godinama, otkriva da pati od demencije i započinje trku sa vremenom kako bi ostvario svoju životnu misiju i sagradio zadužbinu svoje majke Marije, od koje na ovaj način traži oproštaj za veliku nepravdu koju joj je načinio kao dječak.

Petak, HBO 2, Boja purpura u 20.50 (pozicija kanala 351)

Filmska adaptacija kultnog mjuzikla, bazirana na istoimenom romanu iz 1982. godine, prati život Celie, afroamerikanke koja proživljava sve nevolje tog položaja na američkom Jugu početkom 20. vijeka. Ona pokušava da preokrene svoj život i redefiniše svoju sudbinu, boreći se za status u industriji zabave, u čemu se veže da još dvije žene, sa kojima stvara neraskidivu vezu.