Pregledali smo sedmični program za vas

I ove sedmice izdvajamo za vas neke od zanimljivih sadržaja iz bogate m:tel IPTV ponude.

Utorak, 24 Kitchen, Roštilji Toma Kerridgea u 18.00 (pozicija kanala 505)

Tom Kerridge pali roštilj i priprema svoju omiljenu ljetnu gozbu. Prepuna savjeta i znanja o roštiljanju, ova slasna serija nudi za svakoga ponešto, nije bitno jeste li ljubitelji mesa ili vegetarijanci.

Srijeda, National Geographic, Izgubljeni pacifički kontinent u 12.00  (pozicija kanala 401)

Pratite lov na izgubljeni kontinent Hiva, tajanstveno potonulo kopno za koje na Vaskršnjem ostrvu vjeruju da je nestalo u velikoj katastrofi.

Četvrtak, Superstar TV, Patuljci sa naslovnih strana u 8.20 (pozicija kanala 006)

Najzastupljeniji televizijski format, rijaliti program, bio je savršena osnova da reditelj i scenarista Milorad Milinković izgradi glavne anti-heroje ove komedije – Nikolu (Gordan Kičić) novokomponovanu televizijsku zvijezdu koji je u Beogradu najpoznatiji po izjavi “Ljubi čika” dok juri djevojke koje su duplo mlađe od njega, Zorana (Boris Milivojević) vlasnika agencije koji realizuje rijaliti programe, Žaklinu (Milena Radulović) pobjednicu programa “3 minuta slave” koja ne zna da glumi, da pjeva, niti da pleše, ali ju je majka Gordana (Jelena Đukić) rodila da bude lijepa i da od nje napravi zvijezdu, pa će uz pomoć svojih kontakata i namještenih skandala ćerku učiniti poznatom.

Petak, DOX TV, Najmoćnije crne rupe u svemiru u 20.08 (pozicija kanala 405)

Izučavanje ekstrema fizike dovelo nas je do bombe. Odvelo nas je u središte nasilne smrti zvijezde. Sada nas dovodi licem u lice sa najdestruktivnijom silom u prirodi – supermasivnom crnom rupom. Koliko velika i moćna mogu da postanu ta čudovišta? Šta mogu da nam kažu o granicama vremena i prostora?

Subota, Minimax, Zemlja daleke prošlosti 10: Velika seoba dugovratih u 18.10 (pozicija kanala 204)

Nekad davno na Zemlji su živjeli dinosauri. Među njima, živio je i mali dinosaur Mala Šapa, sa svojim djedom i bakom. I mnogo se toga uzbudljivog i opasnog događalo toj dinosaurskoj porodici i svim njihovim rođacima, ali je već dugo vremena život u njihovoj dolini spokojan i lijep. Ali, onda i djed, i baka, pa i Mala Šapa, počinju osjećati nešto neodređeno, nešto što ih pomalo plaši, a prvi su se znakovi pojavili u snovima. Mudri djed kaže Maloj Šapi da bi trebao biti spreman – možda će već sutra svi zajedno morati krenuti na daleki put… Mala Šapa i ne sluti da će na kraju tog puta naći nekoga koga je izgubio i prije nego što se rodio – svog nestalog oca. I naći će se pred teškom odlukom – napustiti Zelenu dolinu i sve svoje rođake i ostati s ocem ili napustiti voljenog tatu i vratiti se u Zelenu dolinu…