Pregledali smo sedmični program za vas

I ovog puta vam preporučijemo zanimljive sadržaje iz bogate m:tel IPTV ponude.

Utorak, DOX TV, Gospodar zmija u 10.35 (pozicija kanala 405)

Jedna od najdužih zmija na svijetu, piton, oslanja se na brz rast, smjenu zuba i krljušti kojima reguliše temperaturu, ne samo da bi se zaštitio od opasnosti, već i da bi omogućio moćnim mišićima da ubiju plijen tiho i brzo. U ovoj epizodi Nirut putuje duboko u džunglu da pronađe ove ogromne zmije i nauči nas ponešto o staništu i lovačkim strategijama ovih tihih ubica.

Srijeda, HBO, Bože, jesi li tu? To sam ja, Margaret. u 15.00 (pozicija kanala 350)

U bezvremenskoj priči o odrastanju Abby Ryder Fortson je Margaret, 11-godišnjakinja koja razmišlja o svemu u životu i adolescenciji uz ljubav i podršku svoje majke (Rachel McAdams) i bake (Kathy Bates).

Četvrtak, Superstar TV, Osveta blizanaca u 22.00 (pozicija kanala 006)

Aleks i Čed Vagner su dva brata blizanca razdvojena prije 25 godina nakon svirepog ubistva njihovih roditelja. Jedan je odrastao u Parizu, a drugi u Hong Kongu. Kada Čed pronađe Aleksa, pokušava da ga ubijedi da je na tragu ubica njihovih roditelja.

Petak, 24 Kitchen, Karsuina turska kuhinja u 16.00 (pozicija kanala 505)

Vrijeme je za uličnu hranu! Neposredno prije, nakon ili tokom izlaska, na ulicama Istanbula svi jedu durum. Karsu priprema tantuni, verziju turskog duruma u kojoj pogačicu nadijevamo jagnjetinom.

Nedjelja, Minimax, Sestre u 10.20 (pozicija kanala 204)

“The Sisters” je komedija o svakodnevnom životu dvije sestre, od kojih jedna ima 7, a druga 13 godina. Marin je i dalje dijete, dok njena starija sestra Vendi ulazi u tinejdžerske godine. Obje su temperamentne, veoma različite ličnosti i obožavaju se! Marin je naivna, simpatična, veoma hiperaktivna i veoma napadna. Ona uvijek smišlja lude ideje da bi privukla pažnju svoje sestre, dok Vendi više teži životu odrasle osobe. Ova komedija karaktera govori o bratstvu/sestrinstvu.