Pregledali smo sedmični program za vas

I ove sedmice za vas izdvajamo neke od zanimljivih sadržaja iz bogate m:tel IPTV ponude.

Utorak, HBO, Slučaj Goldman u 15.15 (pozicija kanala 350)

Novembar je 1975. godine. Započinje drugo suđenje Pierreu Goldmanu, radikalnom borbenom ljevičaru. Tokom njegovog prvog suđenja osuđen je na doživotnu kaznu zatvora za četiri naoružane pljačke od kojih je jedna završila smrću dvije žene. Goldman naglašava svoju nevinost u vezi posljednje optužnice te, nakon nekoliko sedmica, postaje ikona intelektulane ljevice. Mladi advokat Georges Kiejman zadužen je za Goldmanovu odbranu. Međutim, vrlo skoro, njihova se veza sve više “klima”. Provokativni Goldman rizikuje da dobije smrtnu kaznu te čini sve kako bi vlastito suđenje učinio neizvjesnim.

Srijeda, 24 Kitchen, Kuhajte ekonomično s Prueom i Rupy u 13.00 (pozicija kanala 505)

Vikkie i Wayne imaju naviku kuhanja viška razne hrane jer su im djeca izbirljiva, što povećava troškove za obroke koje sve više bacaju.  Hoće li se njihovoj djeci svidjeti ono što su Prue i Rupy zamislili kao rješenje?

Četvrtak, National Geographic, Divovske rasklopne građevine: Neboder u 19.00 (pozicija kanala 401)

Svjedočimo visokim tenzijama na jednom od najvećih gradilišta u Moskvi. Pred našim očima niče ogromna stambena zgrada. 150 stanova mora biti završeno za 51 dan.

Petak, Minimax, Dnevniki rosnih kapljica u 14.25 (pozicija kanala 204)

Kada Kapi Rose saznaju da njihov svjetlucavi vodič (starija Kap Rose) dolazi u posjetu, daće sve od sebe da ostave dobar prvi utisak, ali zbog toga će zaboraviti na neke od svojih odgovornosti… Na Markusovom klaviru baš pred koncert puca žica, tako da on ne može da vježba, pa Kapi Rose moraju da odvedu Markusa do novog klavira.

Nedjelja, DOX TV, Zovi policiju u 14.16 (pozicija kanala 405)

Više od hiljadu incidenata svakog dana, resursi smanjeni za 30%, jedan upravnik koji nadgleda sve. Tako izgleda svijet policije u 2019. godini. Ova emisija prvi put ulazi u nervni centar policijskog svijeta, Centar za policijsku komunikaciju i kontrolu, kako bi iznova osvijetlila promjene u zakonu i redu savremene Britanije. Uz sve veći broj nasilnih i složenih zločina širom Velike Britanije, kao i uz veći broj hitnih slučajeva i manji broj resursa za njihovo rješavanje, ovaj serijal će pokazati kako se na terenu donose kritične odluke u najvećem policijskom rejonu u Engleskoj.