Pregledali smo sedmični program za vas

I ove sedmice izdvojili smo za vas dio zanimljivog sadržaja iz bogate m:tel IPTV ponude.

Utorak, HBO, Petar Zecimir u 11.15 (pozicija kanala 350)

Petar Zecimir, nestašni i avanturistički junak koji je očarao generacije čitatalaca, sada preuzima glavnu ulogu u sopstvenoj savremenoj komediji sa stavom. Tvrdoglav i razigran, Zecimir uzrokuje haos u kući i vrtu razdražljivog čovjeka zvanog gospodin McGregor. Međutim, njihovo se suparništvo još više zahukta kad se oboje zaljube u novu komšinicu Beu koja obožava životinje.

Srijeda, DOX TV, Volim te do smrti u 15.21 (pozicija kanala 405)

Kada bijes zamijeni ljubav, strast se pretvori u bol. “Volim te do smrti” ulazi u srca i umove ljubavnika čiji se disfunkcionalni odnosi nisu završili na bračnoj terapiji nego ubistvom. Svaka epizoda Volim te do smrti prikazuje priču jednog tragičnog i užasnog ubistva koje je bilo posljedica iskrivljenog svijeta punog strasti, laži i ljubomore, u kojemm se naizgled pristojni ljudi pretvaraju u surove ubice.

Četvrtak, 24Kitchen, Vino i ručak s braćom Stein u 20.00 (pozicija kanal 505)

Steinovi putuju na imanje Hillcrest. Ovo mjesto nije poznato samo po vinu, već i po maslinovom ulju. Nakon toga idu u pivnicu craft piva, dok Jack priprema hamburgere. Ima vremena i za malo daskarenja. Na vinogradarskom imanju? Da!

Subota, National Geographic, Mračne tajne Lusitanije u 21.00 (pozicija kanala 401)

Nova ekspedicija kopa dublje nego ikad prije u olupinu potopljenog broda u pokušaju da pronikne u taj ratni zločin star cio vijek.

Nedjelja, RTS 2, Eko minijature: Zelena zanimanja u 14.50 (pozicija kanala 012)

Serijal “Eko minijature – Zelena zanimanja” posvećen je profesijama budućnosti u domenu ekologije i zaštite životne sredine. U 12 epizoda saznaćete kako se obrazuju stručnjaci koji će kroz svoja znanja i vještine štititi životnu sredinu, pomoći u obnavljanju i očuvanju biološke raznovrsnosti, uticati na smanjenje potrošnje energije, minimalizovati nastanak otpada, štititi od zagađenja i naći najbolja rješenja za održivu budućnost.