Pregledali smo sedmični program za vas

Pogledajte šta smo ove sedmice izdvojili za vas iz bogate m:tel IPTV ponude.

Utorak, HBO, Cura za sve u 21.35 (pozicija kanala 350)

Jennifer Lawrence u ovoj komediji glumi Maddie, neodgovornu 32-godišnjakinju koja se javlja na oglas dvoje prebrižnih roditelja koji traže fiktivnu djevojku za svog stidljivog sina, kako bi on stekao malo samopouzdanja prije fakulteta.

Srijeda, Superstar TV, Agent u bijegu u 22.00 (pozicija kanala 006)

Pete Garrison (M. Douglas) je agent tajne službe i jedan od tjelohranitelja prve dame Sjedinjenih Američkih Država, Sare Ballentine (K. Basinger), koja mu je ujedno i ljubavnica. Kao jedan od najstarijih i najiskusnijih agenata, učestvovao je i u spašavanju Ronalda Reagana. Nakon što njegovog bliskog prijatelja i kolegu agenta Charlieja Merriweathera (C. Johnson) neko ubije, od pouzdanog doušnika Garrison saznaje da je to ubistvo povezano sa planom da se na predsjednika SAD-a izvrši atentat…

Četvrtak, 24 Kitchen, Jimmy Doherty: Putujući po Novom Zelandu u 23.00 (pozicija kanala 505)

Engleski poljoprivrednik i vlasnik restorana Jimmy Doherty na najjužnijem ostrvcetu Novog Zelanda uči zašto je ciljani ribolov u manjim količinama unosniji od masovnog, osnove uzgoja ovaca i jelena te tajne vrhunskog viskija.

Petak, Minimax, Znatiželjni George 4: Kraljevski majmun u 18.10 (pozicija kanala 204)

Kada prekine sastanak sa uštogljenom kraljevskom porodicom, Džordž slučajno zamjenjuje mjesta sa kraljevim oholim majmunom, Filipom. Dok Filip iznenađuje Teda svojim besprijekornim manirima, Džordž putuje u zamak u kom njegove vesele ludorije nailaze na opšte čuđenje, ali i oslobađaju stidljivu princezu Izabelu sopstvenih stega.

Subota, National Geographic, More sjena u 00.00 (pozicija kanala 401)

U meksičkom dijelu Kalifornijskog zaliva, grupa genijalnih naučnika, aktivista, reportera i hrabrih agenata pokušava spasiti najugroženijeg kita na Zemlji dok se bore s opakim meksičkim narko kartelom i kineskim krijumčarima.