Pregledali smo sedmični program za vas

Evo šta smo ove sedmice izabrali za vas iz bogate m:tel IPTV ponude.

Utorak, HBO, Maloljetnici u 15.20 (pozicija kanala 350)

Jordan i Patrick, 14-godišnjaci, nasmrt se dosađuju u svom francuskom selu. Kad im se PlayStation 4 pokvari, odluče odglumiti bolest i stvoriti internetsku macu kako bi kupili novi. Ali, kako novac teče, laž izmiče kontroli, ugrožavajući njihovo prijateljstvo…

Srijeda, 24Kitchen, Gozba s Miljuschkom: Novi početak u 18.00 (pozicija kanala 505)

U seriji “Miljuschkina brza jela” Miljuschka nam pomaže u pripremanju najukusnijih jela u kratkom vremenu. Nadahnjuje nas za najukusnija ali, iznad svega, jednostavna jela. Ovog puta su na jelovniku juha od kokosa i paradajza i dagnje.

Četvrtak, National Geographic, Posljednji divovi: divlje ribe: Nepoznate vode u 10.00 (pozicija kanala 401)

Putovanje do ivice Amazona ispunjeno je s raznim opasnostima. Loveći ribu s obale, Cyril ulovi motoro ražu, pa se očajnički pokušava izmaknuti njenoj otrovnoj repnoj bodlji.

Petak, Minimax, U tvojim godinama u 16.55 (pozicija kanala 204)

Desetogodišnji Pol je dječak kao i svi ostali. Ide u školu, bavi se sportom, potajno je zaljubljen, trudi se da što manje radi po kući i manipuliše roditeljima da bi dobio ono što želi. Osim što… on ima čudan dar… ili prokletstvo…! Čim neko izgovori: “Kad sam bio tvojih godina…” Pol se, onakav kakav je sada, odmah vraća u vrijeme kada je njegov sagovornik imao 10 godina! Može da se vrati 20, 30…70 godina unazad! U vrijeme prije nego što su postojali mobilni telefoni… kada dječaci i djevojčice nisu išli u istu školu… kada je postojala samo jedna televizijska stanica… kada su toaleti bili na drugom kraju dvorišta… Drugim riječima: u davnu prošlost! Tako da čim čuje: “Kad sam bio tvojih godina,” … gde će i u koje doba sletjeti ovog puta? Šta će morati da razumije i savlada da bi se vratio u sadašnjost?

Subota, DOX TV, DNK dokazi u 15.18 (pozicija kanala 405)

Pomoću revolucije u forenzici, zastarjeli slučajevi širom svijeta se napokon rješavaju, a emisija “DNK dokazi” istražuje i prenosi priče najnevjerovatnijih slučajeva koji su do sada riješeni. Pomoću iskaza svjedoka, novih razgovora, arhivskih snimaka i dramatičnih rekonstrukcija, emisija “DNK dokazi” donosi uzbudljiv televizijski program koji će nam otkriti nove i dinamične oblike borbe protiv kriminala.