Pregledali smo sedmični program za vas

Od akcionih filmova i trilera, preko egzotične hrane do sjajnih dokumentaraca i ove sedmice za vas izdvajamo zanimljive sadržaje iz bogate m:tel IPTV ponude.

Ponedjeljak, Superstar TV, Danas umireš u 22.15 (pozicija kanala 006)

Harlan Benks je neka vrsta Robina Huda, lopov koji bira svoje poslove tako da uvijek ima i neki plemeniti cilj koji pomaže u ovom akcionom klasiku iz 2005. godine sa Stivenom Sigalom u glavnoj ulozi. Pljačke postaju sve riskantnije, i on, na nagovor svoje djevojke Džade, odlučuje da obavi još jedan, posljednji posao, u kome je plijen čak 20 miliona dolara. Međutim, plal krene naopako…

Utorak, HBO, Zakletva u 22.55 (pozicija kanala 350)

Ruska tinejdžerka hitno je prebačena u londonsku bolnicu kad joj krenu porođajni bolovi. Iako babica Ana Hitrova uspijeva da porodi zdravu bebu, majka umire. Ali, s njom ne umiru i njene tajne. Iza mlade Ruskinje ostao je dnevnik. Riješena da novorođenče stigne do prave porodice, Ana pokušava da čita dnevnik i otkriva u njemu karticu za lokalni restoran. Odlazi tamo i upoznaje vlasnika, Semjona, koji nudi da prevede dnevnik. Međutim, Semjon nije ono za šta se predstavlja i Ana ubrzo počne da se pribojava da je dijete u velikoj opasnosti…

Srijeda, 24 Kitchen, Tragom hrane: Južna Afrika u 20.00 (pozicija kanala 505)

Na putovanju po Južnoafričkoj Republici Voren stiže u užurbani grad Kejptaun. Na pijaci, isprobava ukusne proizvode i priprema “Cape Mulay” kari. Zatim, putuje na jug u ribarski grad Sajmonstaun, gdje upoznaje lokalnog ribara i priprema ribu sa pomfritom u prvoj epizodi serijala o južnoafričkoj kuhinji.

Petak, DOX TV, Koza Nostra, petak u 22.43 (pozicija kanala 405)

Koza Nostra je aristokratija među mafijaškim organizacijama. Sa sopstvenim kodovima, čašću, omertom i vendetom. To je kriminalna organizacija koja je zaslužila sve superlative: najzagonetnija, najprefinjenija, najnasilnija, najtajanstvenija… I najfascinantnija. Ona je “uzor” za svakog kriminalca na svijetu. Od 1950-ih do danas, pratimo trag nevjerovatne istorije veza između američke Koza Nostre i one sicilijanske. Te dvije organizacije su ušle u legendu kriminala.

Subota, National Geographic, Ekspedicija Mars u 22.00 (pozicija kanala 401)

Emisija oživljava jednu od najvećih saga svemirskog doba, epsku borbu da se dva rovera bezbjedno pošalju na Mars, kao i njihove nevjerovatne ekspedicije.