Pregledali smo sedmični program za vas

Pogledajte zanimljive sadržaje iz bogate m:tel IPTV ponude koje smo izdvojili za vas ove nedjelje.

Ponedjeljak, 24Kitchen, Jamie Oliver: Dovoljna je samo jedna tava u 20.55 (pozicija kanala 505)

Jamie započinje svoju seriju u jednoj tavi s pojednostavljenom, ali ukusnom tjesteninom, nakon čega slijedi zaokret s ribljom pitom koja je puna okusa. Na kraju, uzvišena gozba od pečene jagnjetine s fantastičnim trikom za brže kuvanje.

Utorak, National Geographic, Hitler narkoman u 21.00 (pozicija kanala 401)

Ovaj snažni film istražuje droge na kojima je bio Hitler, koliko ih je uzimao i jesu li one odigrale ulogu u njegovu opakom ponašanju i djelima.

Srijeda, HBO, Otac Stu u 20.00 (pozicija kanala 350)

Mark Wahlberg i Mel Gibson glume u ovoj uzbudljivoj drami o bivšem bokseru koji, nakon nesreće koja je srušila njegove snove u sportu, pronalazi svoj pravi poziv pomažući drugima da nađu svoj put.

Četvrtak, DOX TV, Najopasniji sportski događaji na svijetu u 23.44 (pozicija kanala 405)

Koji sportski događaji su osmišljeni tako da opasnost vreba iza svakog ćoška? Zašto svako društvo u svakom dijelu ove planete testira svoje sportiste baš na takav način? Vodimo gledaoce na spektakularno putovanje preko četiri kontinenta kako bi upoznali najopasnije sportske događaje na svijetu. Izdvojićemo nevjerovatne trke automobila u Australiji, opasno jahanje konja u Urugvaju, senzacionalne skokove s visine u Rio de Žaneiru, konjske trke na nizbrdici na zapadu Amerike, kao i biciklističke trke u opasnim krivinama Olimpijskog stadiona u Meksiko Sitiju.

Petak, FOX Life, Zaljubljeni Shakespeare u 21.00 (pozicija kanala 306)

Jedna od najduhovitijih i najšarmantnijih filmskih komedija, „Zaljubljeni Shakespeare“, briljantna je fiktivna priča o nastanku jednog od najpostojanijih literarnih djela koje je napisao najslavniji pisac svih vremena. Čini se da stvari ne mogu biti gore za mladog Williama Shakespearea (Joseph Fiennes), kojeg muče dugovi i stvaralačka kriza, te je davno prekoračio rok za predaju svoje najnovije drame. No tada Will upozna Violu (oskarovka Gwyneth Paltrow), mladu damu prerušenu u muškarca da bi dobila ulogu u njegovoj drami, i to je ljubav na prvi pogled!