Pregledali smo sedmični program za vas

I ovoga puta smo za vas izdvojili neke zanimljive sadržaje iz bogate m:tel IPTV ponude.

Utorak, HBO, Žena kralj u 16.45 (pozicija kanala 350)

Žena kralj je izvanredna priča o Agojie, ženskoj vojnoj jedinici ratnica koje su štitile afričko Kraljevstvo Dahomey početkom 19. Vijeka vještinama i neustrašivošću kakve svijet nikada do tada nije vidio. Inspirisana istinitim događajima, Žena kralj prati emotivno epsko putovanje Nanisce (dobitnica nagrade Oscar Viola Davis) kako obučava sljedeću generaciju ratnica i priprema ih za bitku protiv neprijatelja koji je odlučio uništiti njihov način života.

Srijeda, Superstar TV, Igra novca u 15.30 (pozicija kanala 006)

TV guru Lee Gates (George Clooney) i njegova producentkinja Patty (Julia Roberts) nađu se u ekstremnoj situaciji kada bijesni investitor koji je izgubio životnu ušteđevinu zbog Gatesova financijskog savjeta silom okupira studio. Kroz napetu situaciju koju uživo gledaju milioni gledalaca, Lee i Patty moraju se bjesomučno boriti s vremenom kako bi razriješili zagonetku.

Četvrtak, 24 Kitchen, Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja: Kako napraviti kobasice u 16.00 (pozicija kanala 505)

Rachel Khoo istražuje uličnu kulinarsku scenu Stokolma prije nego što pripremi pitu od dimljenih kobasica i krompira nadahnutu Švedskom sa salatom od kozica.

Petak, FOX, Taxi 2 u 21.00 (pozicija kanala 305)

Japanski ministar odbrane posjećuje Francusku kako bi potpisao “ugovor vijeka” i uvjerio se u sposobnosti francuske policije u borbi s teroristima. Policijskom načelniku je operacija Ninja, misija u kojoj mora štititi ministra, vrhunac njegove dotadašnje karijere. Kad banda yakuza otima japanskog ministra, jasno je da im se suprotstaviti mogu samo Daniel (Samy Naceri) i Emilien (Frederic Diefenthal). Daniel, koji još uvijek vozi taksi, vidi priliku za dokazivanje svojih vozačkih sposobnosti, a Emilien priliku za konačno osvajanje Petre (Emma Sjöberg).

Subota, National Geographic, Isušivanje Titanika u 11.00 (pozicija kanala 401)

Nove tehnike virtuelne vizualizacije “isušuju” mjesto olupine Titanika kako bi otkrili tajne o tome kako je “nepotopivi” brod ipak potonuo.