Pregledali smo sedmični program za vas

Od odličnih serija do kultnih filmova, i ove nedjelje izdvojili smo za vas zanimljive sadržaje iz bogate m:tel IPTV ponude.

Ponedjeljak, Superstar, Tajna vinove loze u 20:05, (pozicija kanala 300)

Treća sezona serije Tajna vinove loze donosi nastavak preče o dvije vinogradarske porodice, ljubavi, tajnama i zločinima. Sam početak nove sezone serije vodi nas godinu dana u budućnost, na dan Anjine svadbe. Radosni događaj se prekida u momentu kada Anja ispije otrovano vino. Dok je Vukova nasljednica u komi i dok se bori za život, članovi porodica Tomović i Smiljanić pokušavaju da saznaju šta se dogodilo i ko je kriv. Radnja nas vraća godinu unazad kako bismo ispratili događaje koji su doveli do Anjine svadbe, ali i pokušaja njenog ubistva. Upoznajemo nove likove u seriji kao i potencijalne krivce, te pratimo kako rastu tenzije među novim, ali i starim likovima.

Utorak, Cinemax, Posljednji klijent u 22:00 (pozicija kanala 353)

Kad iskusna i ugledna psihološkinja Susanne dočeka posljednjeg klijenta tog dana, Marka, očekuje sastanak kao i svaki drugi. Ali kada se ispostavi da je Mark ozloglašeni serijski ubica, Susanne shvata da će joj sljedeći sat zauvijek promijeniti život. Mark joj postavlja ultimatum: ako ga ne izliječi, ona će biti njegova sljedeća žrtva. Za svako zrnce pijeska koje prođe kroz pješčani sat, omča se steže i počinje intenzivna utrka na život i smrt.

Srijeda, HBO, Veliki George Foreman u 17:52 (pozicija kanala 350)

Film se temelji na istinitoj priči o jednom od najvećih boksera svih vremena. Podstaknut siromašnim djetinjstvom, Foreman je usmjerio svoj bijes u to da postane osvajač zlatne olimpijske medalje i svjetski prvak u teškoj kategoriji, nakon čega je uslijedilo iskustvo blisko smrti koje ga je odvelo od ringa do propovjedaonice. Ali kad primijeti da se njegova zajednica muči duhovno i finansijski, Foreman se vraća u ring i ulazi u istoriju vraćajući svoju titulu, postavši najstariji i najneočekivaniji svjetski bokserski prvak u teškoj kategoriji.

Četvrtak, DOX TV, Dekodiranje tijela u 19:21 (pozicija kanala 405)

Avanturista Tod Sampson je na misiji da istraži najneobičnije ljude na planeti da bi saznao šta sve možemo da naučimo na osnovu njihovih života. Da bi ih zaista razumio, on se neće samo staviti na njihovo mjesto, već će ući u njihov svijet, koristeći se naukom kao vodičem. Ovo je priča o ljudskom potencijalu i o tome kako se naši um i tijelo prilagođavaju gotovo svim situacijama. Ljudi su najprilagodljivija i najdomišljatija vrsta na planeti. Naše samo postojanje dugujemo mogućnosti da se suočimo sa izazovima svijeta oko nas.

Subota, HBO 2, Ostarjeli u 20:35 (pozicija kanala 351)

M. Night Shyamalan donosi jeziv triler s impresivnom glumačkom postavom koja uključuje Gaela Garcíju Bernala, Rufusa Sewella, Thomasin McKenzie i Alexa Wolffa. Porodica na tropskom odmoru otkriva da osamljena plaža na kojoj se opuštaju misteriozno uzrokuje ubrzano starenje, smanjujući im životni vijek na jedan dan.